Dilhunizade Merhaba hanimlar 27naylik bir oğlum var bugün.tuvalet eğitimimizin 5.günü ilk 2gun aşırı zorlandım ama 3.gununde artik cisi geldiğin de soylemiyor ama pipisini tutarak veya bacaklarini ovusturarak sinyal veriyordu ve oyle götürmeye basladim cok yıkamaktan mi ne anlamadim dün birden ateşlendi ve istahsizlasti dün aksama kadar birşey yemedi içmedi ve ne yaptıysam tuvalete götüremedim ki gun boyu birsey de yapmadi altina bugun de ayni sekilde sadece bir defa cisinin geldigini fark ettm lavaboya yapti ama 2.sini altina yapti indam sonra ne tuvakete goturenildim ne de altina yapti yani sacma sapan ilerliyor sıkıldı sanki surekli tuvakete gitmekten ayni surevte olan benzer seyler yasayan var mi
Roza28 Olur, olur. Merak etmeyin. Alışacak. Bizim kız da bana kızınca bak halıya çiş yapıyorum der, yapardı. Tam oturduktan sonra bile bir kere gün boyu altına yaptı. Ama sonraki gün tekrar tuvaletini kullandı. Birkaç haftaya ancak oturur.
Dilhunizade Roza28 insAllah kışa girmeden öğrenir 2cocukla zor.. Ama inatçılık da yapıyor sizin çocuğunuz gibi söyleyemiyor belki ama hadi çiş yapamaya gidiyoruz vs. Deyince kaçıyor hayır falan diyor ve güç yettiremiyorum direnisine oylece kilosuna yapıyor bazen
Dilhunizade Acaba birakmali miyim yoksa devam mi etmeliyim ? 4 aylik da bir kizim var ikisiyle coknzorlaniyorum. Tekrar bezlersem bir daha ne zaman acarım.nasil yaparim hic bilmiyorum