Kami0684 Merhaba anneler merak ediyorum kızlarınızın kulaklarını ne zaman deldirdiniz? Nerde deldirdiniz? 5 ayı 1 hafta geçti kızım ne zaman deldirmeliyim çok acı çeker mi sonrasında yara olur mu? Düşünüp duruyorum daha beklemeli miyim?
Nefesim Kami0684 5 ay çok erken değil mi 🤦♀️ diş çıkarma döneminde kulaklarını çekiştiriyorlar zarar verir kendisine 2. Yaş sonrası bekleyin bence benim de kızım var küpe çok yakışacaktır eminim hepsine 😊 ama önce sağlık
AnneVeKuzusu Kami0684 7 aylıkken deldirdim.gümüşçüde deldirdim.delindigi an agladı kucagma alınca hemen sustu.sonrasında da hiç bi sıkıntı yaşamadık yara iltihap fln olmadı çok şükür.iyi ki küçükken deldirmişim diyorum aklı erimce zor
Kami0684 Nefesim iste erken mi degilmi fikir alışverişinde bulunmak istedim. 40 i cikinca deldiren de var 2 yasinda deldiren de emin olamadım
Kami0684 Nefesim iste erken mi degilmi fikir alışverişinde bulunmak istedim. 40 i cikinca deldiren de var 2 yasinda deldiren de emin olamadım Smsek13 cok fazla salyaları akıyor 2 aydır ama diş değil sanırım kararsız kaldım 🤔
Kami0684 Nefesim iste erken mi degilmi fikir alışverişinde bulunmak istedim. 40 i cikinca deldiren de var 2 yasinda deldiren de emin olamadım Smsek13 cok fazla salyaları akıyor 2 aydır ama diş değil sanırım kararsız kaldım 🤔 AnneVeKuzusu AnneVeKuzusu at AnneVeKuzusu tabancayla mi deldiler. Cabuk alıştı mı küpeye. AnneVeKuzusu