iki_prens_annesi bole bir elbise aldim dugun icin ama şal icin renk belirleyemedim şal bu ara şifon olacak rengine karar veremedim ne renk olmali 🤔😊
145352 iki_prens_annesi bence siyah şal takmalısın siyah abiyeye renkli şal takınca basitleşiyor gibi geliyor bana siyah çok asil olur
iki_prens_annesi 145352 komple siyah bogmazmi acaba gumus renk gri gibi aklimdan geciyo ama bilemedm bakalm cogunluk ne derse onu yaprim artik 🤭
iki_prens_annesi meryembrl bn bu fiyattan almadm ama 😂😂 100 tl cik ucuza ve bedenimi buldm kaptim aldim 😂😂
iki_prens_annesi meryembrl gumur renk veya kul rengi ama sifon sal geciyo aklimdan bakalm ne cikacak 😊
meryembrl iki_prens_annesi ay valla çok iyi bizimde düğün var elbise alsam mı diye düşündüm 500den aşagı elbise göremedigim için vazgçetim😂
Hayatagulumse iki_prens_annesi üstünde taşların renginde ede bilirsin ve ya ne reng ayakkabi veya canta giyinceksende o rengde yapa bilirsin
iki_prens_annesi Hayatagulumse ayakkabi siyah veya gumus renk dusunuyrm cnm canta almam iki cocukla cocuk cantasi tasiyacam malisef 😂😂
iki_prens_annesi Eylemymn tesekkur edrm burdaki meyra magazayi bilirsn belki meydanin yukarisinda ordan aldm vala 100 tl cik 🙈😂
Hayatagulumse iki_prens_annesi 😀😀😀bizim cantalarimiz o zaten tamam gümüş ede bilirsin siyahla siyah cok boğar .aslinda siyaha herreng gider