minikoglum28 Hanimlar bebeğim sürekli çığlık atıyor, benzer şeyi yaşayan var mı, sağlık problemi olduğunu düşünmediğim için size danışmak istedim. Çok yordu beni bu durum 🥺Nasıl başa çıkabilirim, bebeğime nasıl davranmalıyım
ballilokum3 Benimki de öyle. farkettim ki bir şeye kızdığı, sinirlendiği zaman hemen çığlıklara başlıyor ve kulak patlatacak kıvamda.
minikoglum28 ballilokum3 Sizin bebeğiniz kaç aylık? Endişe ediyorum artık neden böyle yapıyor diye. Ben de gözlem yapayım sinirlenince mi yapıyor diye. Çok teşekkür ederim 🌼🙏
ballilokum3 minikoglum28 bugün 7. Ayımıza girdik ama 5-6 aylıktan beridir var. Karnı acıkınca, altı pislenince,oyuncağı yere düştüğü zaman isteyince, uykusu geldiğinde ve ilgilenilmediğinde direk çığlığa başlıyor. Ağlamaktan ziyade çığlık var 😂
minikoglum28 Karanimmmm Gözünden bir damla yaş gelmiyor 🙄 Anlamıyorum ne yapmak istediğini Allah sabır versin 🙈☺️
minikoglum28 ballilokum3 Oğlum genelde mızmızlanıyordu ama şimdi o bitti çığlıklar başladı 🙄Herhalde O nu anlamadığım için yapıyor, anlam veremedim henüz 🙈🤣
minikoglum28 ballilokum3 Güldüğünde evet o şekilde ama çok zor güldürmek bu oğlak Burcu bebeklerini 🙈😊