Evrim5 Merhabalar instagramda babyhouses montessori adında bir firma var Ankara siteler de mağazası varmış çok güzel yataklar gördüm ama güvenemedim internet adresi de var babyhouses.shop oradan alışveriş yapan bilen var mı acaba anneler ?
Jeatimo Evrim5 bende kızıma odasını sitelerden yaptırdım dediğiniz yere de gittim modeller güzeldi açık adresi de var zaten Instagramda guvenebilirsiniz ama kefil de olamam sonuçta. Nerede oturuyorsunuz?
Jeatimo Evrim5 https://instagram.com/renk_genc_bebek_mobilya?igshid=YmMyMTA2M2Y= ben buradan yaptırdım mobilyami 2. Video yatakta biraz değişiklik yaptım Cook memnunum kaliteli malzeme kesinlikle
Farahzeynep Evrim5 şimdi baktım sayfaya, 2014 yılında açılmış, hiç isim değiştirmemiş. Yorumlar kapalı değil, fotoğraflar kaliteli. Dolandırıcı olamazlar 🤣
deniiiza Cindy_35 merhaba atolyeleri karabaglarda. Instagram adresi montessoriizmir35. Bu da yatagimizin fotosu
ak1905 deniiiza çok hoş güle güle kullansın bebeğiniz insAllah. Ben düşer diye çok korkuyorum yere sıfır gibi modeller var onlardan yaptırıcam sanırım 1yas ve 2yas bebegime
deniiiza ak1905 ben de simdi yatirmayi dusunmiyorum daha 1bucuk yas sonrasi yatacak. Suan besik kullaniyoruz ama her sey cok pahalaniyo diye yaptırdık.
ak1905 deniiiza gerçekten öyle dedim normal alayım genç olunca da kullansınlar ama işte düşerler diye korkuyorum çok deli yatiyolar zaten cesaret edemedim artık sağlam kalırlarsa ilerde kardeşlerimin çocukları falan kullanir