Giremiyorum Giremiyorum arkadaslar telefon degistirdim devamli ops birseyler yanlis gitti deyip duruyo bu hesabi da sormak icin actim @adm @adm yardim edermisiniz
NaimeYilmaz Giremiyorum Biz@mutluanneleriz.com kullanıcı adınız ile beraber mail atarsanız yardımcı olalım şifre konusunda.
Deletedmom0210 😒diyor onu bende ikinci hesabım bu doğru olsa dahi şifren yanlış diyor bende mecbur açtım 😒
Giremiyorum Deletedmom0210 bende giremiyorum ya cok sinir bozucu sifre yenile yapiyorum direk hata veriyo
Nnur Giremiyorum Bende giremiyorum google sayfasından giriyorum. Email attım 3ay oldu daha bi yardım yok
Giremiyorum Nnur google sayfasinda da oyle diyo benim opps birseyler yanlis gitmis olmuyo ya kac gundur ugrasiyorum
Nnur Giremiyorum bazen bende giremiyorum googleden ama böyle bazen denk geliyor giriyorum anlamdım yani neden
Nnur Giremiyorum biraz önce aynı seyiyasadim yorum yaparken hata verdi sayfayı yeniledim tekrar kendine geldi valla yorum yazarken hep.bunu yaşıyorum ben
Giremiyorum Nnur o benim eski girdigim hesapta da oluyodu hata veriyodu geri cikip girdigim zaman yirum yapılmış gorunuyodu
Thesra Nnur Bu size özel bir sorun değil bizlerde de yorum yaparken opps ile karşılaşıyoruz.Sistemsel sorunlar her zaman olur düzeltilir bir başka şey çıkar bunlar normaldir yani
nazan34 uygulamada çok eksik var ama ilgilenilmiyor. aslında çok zor olmayan yazılımsal sorunlar var.ilgilenseler hemen çözülebilir.
Giremiyorum nazan34 bilmiyorum canim cokta guzel bir uygulama ama boylr olunca heves kırılıyor ugrasasim bile gelmiyo