Enda1204 Hanımlar ne olacak böyle ya diyetisyene gittim 1 ayda 10 kilo verdim ama tekrardan almaya başladım ne olacak hep diyetle mi devam edicez 😑
BirAlparslanAnnesi Enda1204 1 ayda birden verip bıraktıysanız alırsınız bunun bir devamlılığı koruması olmalı devam etmeliydiniz..bende 40 günde 15 kg verdim ama korumaya alana kadar devam ediyorum
Themhrmom Enda1204 BirAlparslanAnnesi nasil bukadar kisa surede verdiniz bu kilolari yaa ben uzun bir surecte 20 kilo verebildim
Zeliff Enda1204 bir süre dikkat edip sonra eski yeme düzenine dönünce alınıyor malesef. Sürekli yeni düzene devam edince kalıcı oluyor
Enda1204 BirAlparslanAnnesi 1 ay diyet 1 ay andulasyon şeklinde devam ettim sonra bıraktım keşke devam etseydim şimdi tekrar başa sarıcam
BirAlparslanAnnesi Themhrmom diyetisyenim sağolsun hiç aç bırakmadan harika şekilde gidiyoruz ve benimde 5 kilom kaldı vermem gereken. Koruma süreci daha uzun sürüyor önemli olan o süreç işte tekrar almamak
Kahkaha Bana da yardım edim 2 ay sonra ablamın düğünü var nasıl kilo verebilirim yardımcı olun nolurr . 1 aylık bebeğim var emziriyorum
Enda1204 Kahkaha yaptıklarımdan bahsetmek isterdim ama benim bebeğim emmiyordu. Emziren anneler için başka diyet listesi vardır yanlış bilgi vermek istemem