yookkdahaneler Kızlar bebeğim sabahtan beri 6 7 defa ishal su gibi bez doldurdu beslenme de pek yok. Balgam sökücü asist şurup kullanıyorduk o yüzden mi neden anlamadım . Acile götüreceğim akşam . Önereceğiniz birşey varmı ?
Caglarass yookkdahaneler Kaç aylık? İlacın yan etkilerinde ishal var mı baktınız mı ? Bol su verin üstte kalsın 🌸
salakmisincemilee yookkdahaneler kaç aylık kızım 6aylıkken ishal oldu 2 gün geçmedi acile götürdük test verdik bişey çıkmadı dişten kaynaklı olabşlir dedi ateşi var mı bol su verin çok geçmiş olsun
Arslanyasar yookkdahaneler ishal salgını olabilir ve ya rota olabilir beklemeyin doktora gidin sıvı kaybediyor devamli
Atlasmomyyy Bende şuan bu sebepten açıldım test sonuçlarını hekliyoruz ama boğazlarda kızarma var dedi bakalm sonuca görevi müdahale edilcek
ipekk05 yookkdahaneler benim kızımda günde 6,7 kere sulu kaka yapıyo 13 aylık bir gün ateş oldu bugün ateş yok ishal devam doktoru kaka testi istedi kakasında mikrop çıktı probiyotik verdi gönderdi takip ediyorum hep