Ayazzmomms Bebekler için güzel lezzetli bi çorba tarifi istiyorum kabak çorbası yapan var mı nasıl yapıyorsunuz 🙈
Aselinannesii6 Ayazzmomms bebeğim küçükken yaptığım kabak patates pirinç tereyağ biraz suda pişiriyordum sonra blendırdan geçiriyodum o şekilde yiyordu😊
Anneko Ayazzmomms kabağı rendeliyorum yada küçük küçük doğruyorum hafif zeytinyağında kavuruyorum üstüne de 1 çay kaşığı pirinç ekliyorum suyunu döküyorum pişince çatalla ezip yediriyorum yada Kabağı rendeliyorum yağda kavurup tel şehriye ekliyorum üstüne de yoğurt yumurta un (Yulaf unu) terbiyesi yapıp döküyorum onu da çok severek yiyor çünkü yoğurdu seviyor bende böyle yediriyorum maalesef her şeyi
Oflu_u Ayazzmomms 1 yemek kaşığı tarhana bezelye havuç Balkabağı patates pirinç bunları haşlıyoruz sonra blend ediyorum aşırı seviyor tabi siz kendi evinizde olan sebzelerinde koyabilirsiniz
Gsmsasys Ayazzmomms 2 tane kabak içi 2 orta boy patates ve yarım çay bardağı mercimekle yapıyorum ben içine sarımsak ve soğan da katıyorum sebze çorbası oluyor. Hem çocuklar hem biz içiyoruz salça yerine de zerdeçal katıyorum biraz da tereyağı ve tuz bence çok güzel oluyor. Tavsiye ederim.🤗
MerveKayraTugra Patates, havuçtan yaptım. Kabak, patatesten yaptım. Pişiyorum. Sonra blenderdan geçiriyorum.Çok severek yiyor. İçine biraz irmik ekliyorum. Tarhanadan yaptım.İçine biraz yoğurtla