Duygu007 Selam guzel anneler 2 aylik bebegim var dil dudak bagi.var denildi aranizda bu sureci yasayan var mi nasil oluyo nasil geçiyor memeyi birakiyor mu bilgi verirseniz duaciniz olurum
Queen_Mommm Duygu007 6 aylık olduk aileme tatile geldim bebeğim korona olunca hastaneye götürdüm ordaki doktor farketti ama az birley varmıs bu zamana kadar birşey yaşamadım normal emdi sadece ağız akıntısı vardı
Queen_Mommm Duygu007 Yani burdaki doktor söylemese anlamıcaktık şimdi eve Dönünce götürücem bunun için arastırma hastanesine
Bebegimm1 Duygu007 benm bebegimde dil bagi var emmede sorun yasamadim eger sorun olsaydi doktor kesicekti siz doktora gosterin baksin eger erkekse sunnet olucaksa o zmanda da kesiliyor.dil bagi emmede yemek yemede konusmada sorun olursa kesiliyor bana oyle demisti kbb doktoru
dogukusss Duygu007 benimde oğlum 3.5 aylık sünnetle beraber keseceğiz. Meme resdi yaşamadık o yğzden sıkıntı çekmedik
Duygu007 Queen_Mommm bizimkide az bisey ama bizim doktorumuz kesinlikle cerraha bi goster bu isler azliga cokluga bakmaz disleri cikmadan goster sunnetiyle beraber yaptirirsin dedi simdi pazartesi randevumuz var goturcem bizim dr bide disleri ciktiginda konusmasinda olsun yemek yerken problem cikarabilecehini soylemisti o yuzden sordum
Duygu007 Queen_Mommm aslinda belli oluyo canm bakinca ama ben ilk cocukta boyle bisey gormedigime bilemezdim dr söylemese
Duygu007 Bebegimm1 emmesinde benim bebegiminde sorunu yok bnm tek korkum ilk oglum prematureydi memeyi cok erken birakti aldigi ozel mamalardan dolayi simdi bundada kesilirse yada alinirsa memeyi birakacak korkusu yoksa baska bisey değil
Bebegimm1 Duygu007 emmesinde sorun yoksa endise etmeyin ama siz kestirmek istiyorsaniz doktora gosterin sonradan proplem olucak mi yada sorun olucak mi diye beklemek zorunda kalmayin benm gibi.suan benmki buyudu konusmasinda sorun olucak mi diye bekliyorm
Duygu007 Bebegimm1 kuzum sana da zor degilmi konusmasini beklemek bnm ilk oglumda 19 aylıktı yuruyemiyodj dr bi goturduk su fıtığı varmış ameliyat oldu ameliyattan 10 dk sonra yurumeye başlamıştı hani ne alaka diyeceksin ama beklemek kadar kotu bisey yok cocugun gelecegiyle oynamisim resmen
Bebegimm1 Duygu007 duzenli goturuyorm doktora doktor bekletiyor iki doktor da bekleyelm dedi engel degil falan dedi ama 3 ay snra tekrar goturucem duzelme olmazsa kestiricem beklemek kolay degil işte doktor oyle diyince eşimde pek sicak bakmiyor cnku ameliyat olucak aneztezi falan alick ondan
Haffuse Dil basak dudak baska, ikisi de mi var?… Benim kizimda dudak bagi var, devlet hastanesinde cerraha gorunduk ve dudak bagi diye bisey yok dedi yani dudak bagina mudahale etmiyorlar…
Ece__ Duygu007 benim kızımda da dil bağı var, doktorumuza sormuştum kestirelim mi diye. Emmesinde problem yoksa gerek yok demişti, emmede problem yaşamadığımız için kestirmedik (5.5 aylık). Bir de dilini çıkarabiliyo mu diye sormuştu. Dilini dışarı çıkarabiliyosa sorun yok sadece ilerde diş çürükleri fazla olabilir dedi. Ama sanırım tam veya yarım olması da önemli dil bağının
Duygu007 Ece__ bilemedim canm yaa kafam cok karisti sanirim kafami karistiran dil bagi diyen doktor oldu
Haffuse Duygu007 sansa demek ki, ben devlette ertesi gune randevu bulmuştum… Allah sifa versin, hic endise edilecek bisey degil cok sukur, minnacik bi operasyonla geciveriyor🥰 Allah beterinden korusun, Rabbim sagliktan sihhatten ayirmasin evlatlarimizi😘
ayseeeasln21 Duygu007 Canım benim kızımda vardı dudak bağı yasadgimiz zorluklar dersen kızım hiçbir şekilde memeyi kavrayamiyirdu ve biz bunu bulana kadart kızım 1 kilo kadar kaybetti sarılığı yükselmişti. Ben öğrendiğimde daha çok araştırdım dişler yamuk falan çıkıyormuş dudak bağı olan bebekler konuşmayı zorlastiriyormus falan . Gittik biz kestirdik Maalesef uyuşma vs olmuyor ama kolay bir işlem hemen kesiliyor ve emzirmeni istiyorlar kanaması duruyor ve hemen geçiyor zaten bence kestirmelisiniz
Duygu007 ayseeeasln21 allah razı olsun bilgilendirdigin icin canm bnm ewet ben zaten allah biliyo ben aldırmayı dusunuyorum dr da bana bu sekilde soyledi zaten disler yamuk olurmus konusamazmis kimisinde bizide cocuk uzmani boyle bisey dedi ben iste randevu bulamadim baktigimiz dr sonunda pazartesi bulduk o zaman gostercez sadece ilk oglum 5.5 ay emdi prematureydi bu bari emsin istiyorum simdi o aciyla buda bırakırsa diye ama yapaacak bisey yok sagligi icin olacak inşallah herşeyin hayırlısı