Cereninkuzusu3011 Kızlar bugün bebekleriniz için menüde neler vat benim kızım 8 buçuk aylık bizim yemeklerimizden yemeyi seviyor tabi tuzsuz yağsız vs. Ama tıkanıyorum hergun ne yedircem diye bu postta hepimize fikir olsun 😍🤝
Mervaydnnn Cereninkuzusu3011 kızlar tarhana çorbası emzirirken gaz yaparmi ya bende onu yapacaktım bugün yanında bulgur pilavi ve salata Allah’ım sofralarımızı bereketlendirsin Rabbim olmayanlarda versin inşallah 🤲🏻❤️
Cereninkuzusu3011 EsraTurna ahh ahh benim kiizm çok iştahlı değil eşim desen kızımdan beter yemek seçer bide bana sor 🤦😬
Cereninkuzusu3011 Mervaydnnn bizde yapmadı ben kendimde içiyorum bebegimedr iciriyorum umarım sizede yapnaz afiyet olsun şimdiden 😌
ezogelinn Cereninkuzusu3011 24 qylik artık özel birsey yapmiyorum kiymali tarhana çorbası semizotu dünden taze fasulye ve eriste
Cereninkuzusu3011 ezogelinn ben şuanda özel bişey yapmıyorum çünkü yapsamda yemiyor 🙄 bizim yemeklerden az da olsa yiyor en azından umarım düzelir iştahı 🤲
Cereninkuzusu3011 Bebegim17 malesef bu. Ek gıda donemj yorucu alışana kadar bizi pes ettiricrkler kaç aylık bebeğiniz 🤷
ezogelinn Cereninkuzusu3011 benim kızım da herseyi yemez yediği kadar artık kendi yiyor zaten benden mümkün değil yemez
4mevsim_1esila Cereninkuzusu3011 kuru fasulye pilav cacık Salata turşu valla bulantim var buna şükür etsin kocam her seferinde menü çıkarıyorum 😀
Cereninkuzusu3011 4mevsim_1esila ohoo maşallah daha ne olucak zaten ziyafet var akşama afiyet şeker olsun 😌🤝