stillwasser Ben sadece sağım yapıyorum o şekilde veriyorum oğluma 4 aylik su an mama kullansa 120 cc diyor drlar simdi anne sutu de mi 120 cc olmali mama gibi yoksa daha az yada fazla mi olmalı çünkü her zaman 120 cc icmiyor
Simgeeren stillwasser çocuk ne kadar içmek istiyosa o kadar verin. Benimki mama ile sütü aynı cc de içiyor ben ayarlamadım kendi öyle istiyor. Sütün sindirimi daha kolay süt içince daha erken acıkıyor sanki
Ayso5 stillwasser sütüm 120 ml ise mama da 60 ml ise benim sutumle anca belirttigim şekilde doyarken mama da bu yeterli oluyor. Ben bi kaç kez denedim bu şekilde bi kanıya vardım
stillwasser Simgeeren erken acikiyor olabilir evet ama bazen 30 iciyo bazen 60 bazen 90 bazen 120 yani anne sutu mama ile değişkenlik mi gösteriyor daha çabuk mu doyuyor bilmiyorum
GizemYe stillwasser sanırım mama daha uzun süre tok tutuyormuş o yüzden anneler geceleri bilhassa vermeyi tercih ediyor mamayı. Uzun uyuyabilmek için
stillwasser Ayso5 bende anne sutu mamadan cok daha sağlıklı ve vitamin degeri cok yuksek diye az da icse doyar diye dusunuyorum mantiken