Pamukseker_Annesi Arkadaşlar kızımın elleri devamlı ağzında ve salya artışı var acaba dişmi çıkartmaya çalışıyor ya da çıkartabilirmi böyle küçük bebek?
Gycl Pamukseker_Annesi evet canım ciakrtan bebekler duydum benim bebegimde o civarlardan beri ne bulda ağzına sokardı salyası çok akardı 5 ay 25 günlükken cıktı dişleri
nightingaleyan Pamukseker_Annesi Benimki de 2.5 aylık eli sürekli ağzında.bu ay parmak emme ve ağzıyla bişiler tanımaya çalıştığı dönemmiş en çokta ellerini ağzına götürürlermiş.oral dönem yani.
Melek_Eymenim Pamukseker_Annesi bnm oglumda elini agzina koyuyo bide sanki agzinda bisi cigniyomus gbi dilinu dudaklarının disina cikariyo warmi szdede
Pamukseker_Annesi Gycl birde uysal bi bebekti şimdi evde çığlıkçığlığa ağlaması tutuyor haftaya kontrolde bir baktıracagm teşekkürler
Pamukseker_Annesi shinemom çıkmasın daha erken göğüslerim bile daha alışamadı arada yara oluyor dişle düşünemiyorum bile
Pamukseker_Annesi Melek_Eymenim evet yapiyor galiba tanimaya calisiyor bugun esimin erkek kardesi soyledi dis cikartiyo olabilir diye bende acaba mi dedim cuma kontrolumuz var sorucam doktorumuza
yagmurkarabulut Bence böyle bir durum yaşandıysa doktorunuza danışabilirsiniz onlar size dogru bilgiyi verirler🙏🏻🙏🏻🙏🏻