ikievladimveben merhaba arkadaşlar esimin gizli kullandığı hat elimde pini girince pokk oldu bunu acabilme ihyimalim varmi nasil hatti kullanir hale getirebilirim bilgisi olan yardim lutfenn
AyazisMom ikievladimveben puk olunca açılmıyor ne yazıkki ya puk no girilmeli yada hattın yasal sahibi hat oporotörünün bayisinden açtırabilr
Wanderlust ikievladimveben hatti ilk aldigimizda sim kartin icinde oldugu bir kart veriliyor onda puk pin sifreleri yaziyor onu bulabilirisniz. Veya telefonun numarasini biliyorsaniz hangi gsm operatoruyse onun musteri temsilcisini arayarak puk kodunu ogrenebiliyorsunjz gecen gun annem de yanlis girmisti o sekilde actik
Denizanasi92 AyazisMom hayır ya o eskidendi Google a hangi operatörse mesela Turkcell puk kodu öğrenme yazınca TC kimlik no ile yapılıyor
Eymen09 Hat hangi turkcel yada Vodafone falansa musteri hizmetlerini arayin hemen puk kodunu verirler
ikievladimveben gazetecianne e devleti biliyorum hat bendeydi ama numarayi bilmiyordum e devletten numarayi da buldum musteri hizmetleri aradim zor oldu ama verdi puk kodunu eslesmedi ya hat numarayi tutmadi demekki baska numara ama bulamadim numarayi
Anonim11 ikievladimveben müşteri hizmetlerini arayın,sanki hat sizinmiş gibi sorgulayın belki size söylerler. Oşmaz derlerse eşimin üstüne ama ben kullanıyorum şu an burda değil falan deyin
ikievladimveben Anonim11 esimin deyince de zar zor aldim girdim yeni pin dedi onuda yaptim sonra hatali dedi