prensesannesii3 Kızlar makinemi sürekli temizliyorum filtresini falanda sürekli temizliyorum her yöntemi denedim ama makinem sürekli koku yapıyor ya varmı sizin tavsiyeniz herşeyi kullandım denemediğim şey kalmadı 😔
burjuvaanne prensesannesii3 pervaneleride cikwrip su tutmayi denedinizmi icine azcik ilac da koymalisiniz. Bende bi ara baktim anam dedim baktim icinde bisi yok neresini temizleyem diye bakiyorum yok internete baktim pervaneleri asilimca ciki verdim ayyy icine doktum camasir suyunu bildigin balcikdan bozma bisi aki verdi . Yikadim taktkm . Sonra icime sinmedi kullandigim ne var ne yoksa tekrar makineye attim 😂 belki seninkide ondan olabilir🤷🏻♀️
AyazisMom prensesannesii3 ben içerisine limon kabugu koyuyorum çöpe atmak yerine makinaya koyuyorum mis gibi kokuyor hemde doğal
Eylulllllll pogacayanakk doğrudur bundan yapıyor . Benim de kısa sürede çalışmıyor , aynı durum bende de var . Her kullanımdan sonra filtreleri temizlerim ben de. prensesannesii3
pogacayanakk Eylulllllll benim bulaşıklar da birikmiyor ikinci güne kalınca yapıyor kokuyu. prensesannesii3 Birde finish in deodorantı var onu deneyin