nesnes Hamarat annelerimizden denenmiş yumuş yumuş poğaça tarifi istiyorum 🌼 benimkiler nedense kazık gibi oluyor😅
birkizbirerkekannesii birkizbirerkekannesii unu kontrollü ekle canım hamurun yumuşak kalsın ÇOK AZ ele yapışsın
Timbuktu Canım ben uzun denemeler sonucu sonunda buldum püf noktası hamur hafif cıvık gibi ele yapışır olcak
Selin1234 nesnes bir paketi yaş veya kuru maya 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı ılık süt 1 su bardağı sıvı yağ 1 adet yumurta 1 yemek kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı tuz 6,5 - 7 su bardağı un ( kulak memesi kıvamında ) ben böyle yapıyorum puf puf oluyor
nesnes Selin1234 @Denizanasi92 iki tarifi de deneyeceğim. Ben yağını az koyuyormusum onu farkettim teşekkür ederim hamarat anneler🌼
Osimdianne nesnes hem süt hem yoğurt koyup bir de güzel mayalandırinca hep yogurma kabinda hem şekil verip tepside yani cok güzel yumusacık oluyor.
Naz_ve_annesi nesnes 3 su bardağı süt 2 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı şeker 1 paket kuru maya 2 yumurta akı 4 yemek kaşığı yoğurt 1 su bardağı sıvı yağı (2 parmak eksik) Aldığı kadar un Yumuşacık oluyor denemek isterseniz eğer ben hep bu tarife göre yaparım
Zeynep6761 nesnes pohacaların malzemeleri zaten hep aynı önemli olan hamuru yumuşak olsun yani hamuru spatula ile kazıyarak çıkarman lazım elinden