MimozaYT Kızlar bebeğim 4.5 aylık uykusu geldiğinde kulagını çekiştiriyor gözlerini acıyana kadar kaşıyor bunu nasıl bıraktırabilirim? Kulağını çekerken saçlarınıda çekiyor yüzünü çiziyor bilmeden sonrada ağlıyor
Casper9061 MimozaYT genelde diş sıkıntısı olduğunda benim bebeğim saçını ve kulaklarını çekiştirir belki de sizin bebeğinizin de derdi odur.
Jeatimo MimozaYT bu bir sinyal unutturamazsiniz kendisi bırakabilir ancak. Uyku sinyalini önceden vermeye başlar hemen kulak çekmez kizimda öyle önce bı kafayı sağa sola vurmaya başlıyor esmiyor göz kaşıyor en son kulak çekiyor önceden gözlemleyip uyutun
Aysimannesi MimozaYT diş çıkarıyor olabilir benimki de o aylarda aynısını yapıyordu dişi çıktıktan sonra yapmadı
Gzmcgn- MimozaYT çok yakndır dişlerini patlatacak ❤️ Zeytinyağı sürün organik, birde buzluğa bütün salatalık atın buz olsun damaklarında siz gezdirin rahatlatacak onu . Ateş olursa korkmayın inşallah hemen çıkarır❤️
MimozaYT Gzmcgn- teşekkür ederim bu aylarda diş çıkarması normal mı 6 aydan sonra çıkarıyorlar diye biliyorum
Gzmcgn- MimozaYT her çocuk farklıdır bizlet gibi, o yüzden çıkarabilir de bu süre uzunda sürebilir.. kolaylıklar diliyorum 🌸🙏🏼