Seldarel Kızlar bebeğim ne zaman yoğurt veya yoğurtlu çorba vs yese midesinde ne var ne yok fışkırır gibi kusuyor😔 9 aylık oğlum. Bugün yine oldu az önce .Bebeği böle olan var mı ne yapmalıyım önemli bir besin yemesini çok istiyorum
Ejderhahavva Seldarel benim oğlumda öyleydi bi tatlı kaşığının yarısını verirdim agzindayken bi suratı degisrdi yutkunurkend3 midesi bulanıp daha önce yediklerine varana kadar çıkartıyordu 11 aylık hala 2 yemek kaşığı anca yiyor
Ejderhahavva Seldarel ara verin bi süre bence bide doktora sorun dedikleri gibi süt ve süt ürünlerine alerjisi olabilir inşallah öyle bişey değil-dir
Seldarel HungryWolf 1 hafta olmadı 3 4 gün anca. Bebektir kusar dedim insan aklına bşy getirmek istemiyor😞
Umayumayumay Seldarel inek sütü alerjisi için kanlı mukuslu kaka olması ilk belirti böyle bir durum hiç gördünüz mü? Aklınıza kötü bir şey getirmeyin
Ejderhahavva Seldarel sabır sabır 11 aylık hala ek gıda sorunu bitmedi diyorum ya yoğurdu 2 yemek kaşığı yediği gün parti veresim geliyor 🤣