Birbebekkkbircicek Oğlum 13 aylık günlük sütüm 610 cc çıkıyor hepsini içiriyorum,sizde günlük ne kadar çıkıyor sanırım ben bu sağım işini bırakmayacağım bağımlılık oldu sağlıklı olduğunu düşündükçe yapasım geliyor umarım 3 yaşına kadar yapabilirim ☺️
Tr123456 Birbebekkkbircicek her öğün sağdığımda 1çay kaşığı cıkıyor. Onu da dökmeden cocugumun agzina dökersem mutlu oluyorum. Ne guzel bak sen cocuguna süt verebiliyorsun.
Anestezistanne Birbebekkkbircicek merhabalar basından beri sağarak mi gittiniz sut miktarınız basından beri bu sekil miydi yoksa zamanla arttimi
Anestezistanne Birbebekkkbircicek benimde baslarda daha cok idi sanki azalmaya başladı ek gıda almıyor zorlasamda sık sağım yapsam artarmı sizce yeterince geliyor diye 4 saate bir sagim yapmaya geçmiştim eskisi gibi 2 saatte bir mi sağım yapsam
asmom_ Birbebekkkbircicek bende 2,5 saatte bir 130 ml sağıp içiriyorum 35 günlük 900 ml falan içiyor günde çok mu fazla acaba ama az verince doymuyor 🥺
Kuzeyinko Birbebekkkbircicek merhaba artık bende sağmaya başlayacağım ama hangi makineyi kullanıyorsunuz ve sağım sıklığınız nedir 😔
Birbebekkkbircicek Kuzeyinko günde 5-6 kez sağıyorum spectra kullanıyorum tavsiye ederim ilk zamanlar 2 saatte bir sağardım
Birbebekkkbircicek Anestezistanne her sağımı saati saatine not et, hergun ne kadar cıkıcak bi bak gece süt arttırıyor gece kalk ben ilk zamanlar 2 saatte bir ağardım artık yapamıyorum o kadar çok yoruldum 3 saatte bir ayırsan iyi olur kaç aylık
Anestezistanne Birbebekkkbircicek 7 aylik eskiden iki saatte bir yapardım simdi 4 saatte bir yapiyorum gunluk 750 800 en fazla 850 geliyor ama oglum daha fazla içmek istiyor 😔ek gidaya hicbir şekilde kabul etmiyor