cnmoglm22 Arkadaşlar bu oyunda arkadaş listesi gizleme gibi bir durum var mı ? Eskiden görünüyordu liste ama şimdi görünmüyor. Bir de mesajlaşma kısmına nasıl bakılıyor özel bir bölüm var mı mesajlaşma kısmı diye. Oyun eşimin sevdiği bir oyun oynuyor arada arkadaş listesini boş görünce aklıma takıldı. Ya tüm herkesi arkadaş listesinden çıkardı ki niye yapsın böyle bir şey ya da gizledi. Normalde listede kim var kim yok biliyorum. Bilgisi olan bu 2 soruma cevap verirse sevinirim
Mucem cnmoglm22 ben de eşim de oynuyoruz canım. Birbirimizle de sürekli oynamamıza rağmen arkadaş kısmımız bomboş geliyor. Takılma yanş, yğraşmamıştır öyle bir şey için. Mesajmaların olduğu özel bir alan yok, oyun esnasında yazılanlar silinip gidiyor.
cnmoglm22 Mucem merhaba oyun esnasında bireysel mesajlaşmalar oluyor mu peki 2 kişi arasında ? Yani mesajlaşmaları masadaki herkes görüyor mu ?
cnmoglm22 Teşekkürler arkadaşlar içim rahatladı 🙋🏻♀️ Arkadaşları eskiden görüyordum ama şimdi neden görünmesin ki diye düşündüm
gamzes26 Eğer Facebook ile giriş yaparsa faceboktaki oyunu oynayan arkadaşları çıkar misafir olarak giriş yapmışsa boş gözükür mesajlaşma bölümü yok oyun esnasında konuşulur masadan çıkınca silinir