Edanur000 3 ay 8 günlük kızım var. Gözlerinde kayma oluyor. Göz testi yaptırdık geçen hafta sorun yok dedi doktor kayma olabilir dedi. Ama bana normal gelmedi. Çocuk doktoru da üç aya kadar sürer dedi çünkü. Yaşayan oldu mu bu durumu kızlar
ZmrNsa09 Edanur000 benm kizimdada vardi testler yapildi şaşılık kayma kesinlikle yok dedi 2 yasina kadar sürebiliyo bebeklik kaymasi dedi suan 2 yasina girmek üzere baya azaldi ama.hafiften yine var bida gotrcem ilk fırsatta
Edanur000 ZmrNsa09 mesela bi gözü yukarda gibi bi gözü bana bakıyor. Bunlarda mı normal ya. Bu ara daha dikkat ediyorum kafaya taktım iyice 🤦🏻♀️ Sizin adınıza da çok sevindim inşallah tamamen geçer 🙏🏼
ZmrNsa09 Edanur000 yukari degilde bi gözü biraz içe gibi ilk aylar daha fazlaydi suan baya azaldi insallah sizinde gecer tamamen
balliborek Ay benim bebeğim de şaşı. İçe doğru şaşı. Bana göz doktoru 6 aya kadar sürer normal dedi. 1,5 aylığız
Edanur000 balliborek ilk zamanlar normal canım kontrol edemedikleri için sık sık yapıyorlar gözlerini öyle. Ama 3 aydan sonra olmaması lazımmış diye duydum. Ama göz doktoru azalarak yaşına kadar devam edebilir dedi
balliborek Edanur000 ilk defa benimki gibi şaşı bebek gördüm ben 😁 hep gözler ortadaydı biraz hafifledi ama hala var. Kayma gibi değil