Htcates Wonderful_mom büyünce tam anlarsın eğer küçükse tabi huysuz yönleri var ama çok sevgi ve merhamet dolu biri olucak eğer aile bağları güçlüyse ailesini hiç bırakmaz 🥰
Htcates Merve3333 neden düşünmüyorsun öyle sevgi dolu öyle neşeliyiz ki bence çok güzel bir burç sevgisi merhameti çok ayrı
Htcates Nilican homini gırtlak doğru ama umursamaz değil maalesef ben boğazım yükselenim boğa Buda biraz zorluyor tabiki
Merve3333 Htcates Bogazima duskunlugumden dolayı aşırı kilo aldigim için kendimi pek sevemiyorum artik
Htcates balliborek inat zaten hiç gitmiyor bazen iyi bazen kötü inadım tuttumu bırakamıyorum bazen zarar veriyor tabi 😄
alinsmom1 Htcates Yaşasın Boğa burçları 😂🫶🏻 bir şey yerken bile sonra ne yesem diye düşünüyorum 😂😂 en sevdiğim de hep neşeliyim 🥳
Htcates alinsmom1 bende yemek konusunda öyleyim çok severim 💕neşeliyim ama yinede neşeli bir boğayla arkadaşlık kurmak isterim çünkü etrafımda hiç boğa yok 😊
Htcates Merve3333 bu zor bişey değil boğalar kendine bakmayı çok sever başla bir yerden devamı gelicek bende çok üzgünüm kilodan dolayı ama diyete başladım çok şükür bırakamıyorum diyeti o kadar iyi yaptı beni 💜
senbanabaksana Eşim ve bogayiz 🐂 evde iki hominigirtlak ama severim burcu mu her ortamda ilgiyi çeker lider özelliği taşır komiklikleri zekalarını yenemediklerinden 😂
PembePelikan Htcates iştahlı yemeyi içmeyi sever rahatına pek düşkün, konforu sever, kaliteli Yaşar Tabi her boğa Burcu aynı değil yükselen de etkiliyor
Htcates PembePelikan evet çok etkiliyor ben boğazım yükselenim boğa biraz zorlanıyorum fazla hassaslık var 😁
PembePelikan Htcates aynen öyle çok hassas olurlar, bende eşimden biliyorum bazı şeyleri çok dert eder çok kafaya takar hatta saçlarının bu yüzden beyazladığına inanır 😅