@Gulakkyy Ben de 1.5 yaşında kestim. Uyuması için çünkü sabaha kadar emmekten uyuyamıyordu, gündüz uykusu da aynı şekilde memedeydi. Yemek yememesi de sizin için bir sebep tabi. Ben pedagogla görüşüp kestim. Azaltarak değil birden kesmemi önerdi. Uykuya da memeyle geçtiği için zor olacak diye görüştüm. Tavsiyesi üzerine şöyle yaptım; gece uykusunda kucağıma yatırdım sarıldım öptüm evde dolaştım ve çok sevdiği hayvanları çöp kamyonunu anlattım 45 dakika. Arada mız yapıp ağladı çok az ama ses tonumla anlattıklarımla hep ilgisini dağıttım ve gezerken 45dk-1 saat arası uyudu. Akşam uykularında yatağına yatırdım yanında yattım yine aynı şekilde anlattım ağlarsa kucağıma aldım gezdim gün içinde neler yaptığımızı heyecanlı bir şekilde anlattım, şarkılar söyledim. Döne döne uyudu 1 saat civarı. 3.günde artık hiç meme demedi ve düzen oturdu. Bu arada asla memesiz uyumaz dediğim uyku&meme ilişkisi çok güçlü bir bebekti. Ama bağımsızlaşmaya hazır o artık dedi pedagog. Umarım sizin de güzel geçer süreç🌸 sorunuz olursa yazın lütfen.