yasacmalamalo Kızlar bugun kızım iştahsızdı yarım saat önce kalktık 38.5 38.7 atesı arasında ıslak bezle sildim koltuk altı ayakları vs ama yine 38.6 civarında calpol verdim kustu yeni emzirip vermiştim sizce nedendir ya
Yagmuralmila yasacmalamalo acile gitseniz daha iyi olur 38.6 civarında ve ilacı kusmuş.. şu an tekrar verseniz kusar bence . Müdahale edemiyorsunuz sonuçta .. doktora gitmeniz en mantıklısı.. bu arada salgın var bilginiz olsun.. biz de aynı durumu yeni atlattık antibiyotik ve ateş düşürücü ilaç ile geçti 7 günümüz
Sevilaylaylayyy yasacmalamalo bende bekliyim bizim oğlanda aynı durumda 1 saat içinde ateşlendi yenice calpol verdim biraz düşer gibi oldu ama hala yanıyo kuzum uykuya yenik düştü normalde terler terlemiyoda yemek reddediyoruz sadece damağıyla çiğneyebilc2ği şeyleri yemek istiyo acaba diş mi bilmiyorum 11 aylığız hala dişimizde çıkmadı ilk lez ateşleniyo
Minnakkk yasacmalamalo şu an aynı durumdayız. Bende ates nöbetşndeyim. Oglum cuma aksamından beri atesli aile hekimime göturdüm pazartesi gunu genel olarak iyi dedi ama bu gece 38.9 a kadar cıktı atesi calpol verdim aşırı kustu burnu tıkalı nefes alamıyor sesi kısıldı 😒kızım da iki gecedir atesli 39ları goruyorum dusmuyr calpol la bile 37.3 a kadar dusuyor sabah ilk iş cocuk doktoruna gitmek olacak covid olmalarından korkuyırum sıralı oldugu için 😒
yasacmalamalo Yagmuralmila ne salgını ki acaba ya kaynanam güneş geçmiştir biraz diyor ya da dişten ben anlamadım ya bir ay once 6.hastalık gecırdık
Yagmuralmila yasacmalamalo 38.5 i geçerse beklemeyin.. ama 38.2 düşüyor demek ki .. isterseniz taakipte kalın.. ilaç alabilirse deneyin tekrar kusmaz belki bu sefer
Yagmuralmila yasacmalamalo evet yapar … Diş ishal ve ateş yapabilir .. dediğim gibi 38.5 üstüne çıkarmaz diş ..
Yagmuralmila yasacmalamalo bizimki ishal ve ateşle acile gitti.. doktor salgın var dedi bağırsaklarına kadar inmiş dedi antibiyotik verdi ishali bugün azaldı daha .. 7 gün oldu.. sonra bizde covit olduğumuzu öğrendik covit heralde dedim
Yagmuralmila yasacmalamalo diş çıkarma döneminde bağışıklık düşük olur.. o yüzden çocuklar kolay hasta olur .. beraberinde enfeksiyonda eşlik edebilir .. 38.5 i geçmesin evdeki ateş ona dikkat edin siz.
Ekinveannesi yasacmalamalo bizim de düşmeyen ateşimiz vardı ve ilaç verince kusuyordu doktora gittik kan idrar temiz çıktı ama bebeğim covidmis bı an önce gidin bence doktora.
yasacmalamalo Yagmuralmila geldk cnm 38.8 i gördüm boğazı şişmiş biraz dedi soğuk kompreks uyguluyoruz
Minnakkk Ekinveannesi cok gecmiş olsun ates dısında belirtileriniz nelerdi peki nasıl anlasıldı. Suan benim iki cocugum da oyle once biri ateslendi 3 4 gun sonra diğeri calpol veriyorum onunla bile dusuyor atesi
Yagmuralmila Sevilaylaylayyy calpol verdikten 1 saat sonra düşmeye başlar ateş.. ilk bir saat içinde bir derece artar sonra düşer
Sevilaylaylayyy Yagmuralmila bi saati biraz geçti hemen düştü çok saoll vanımm bende evhamlanmaya başlamıştım neden hal düşmedi diye sonunda rhatça uykuya dalabildi kuzum