Meneksehatat Bebeginize simdiden hazırladığınız içecekler neler Tatlış Anneler.. Hoşaf komposto vs ve nasıl yapiyosunuz fikir verebilirmisiniz
sr_ky Meneksehatat biz erik suyu yaptık bu kırmızı marmelat eriginden. Erikleri kaynamış suya atıp iyice edizilene kadar beklettik. Sonra da kevgirden geçirip suyunu kaynar bir şekilde kavanoza koyduk. Karanfil atınca da güzel oluyor bir kaç tane ☺️
susunbebekuyuyo Meneksehatat kırmızı erik kızılcık vs atıyorum yıkayıp buzluğa çıkartıp miktarına göre 1-1,5 çay bardağı şeker ekleyip kaynatıyorum
Meneksehatat sr_ky deneyeyim bende.. bebegim ek gidaya baslicak kışın daha da büyümüş okur ara öğünlerde hem yemekle birlikte veririm dedim ama aklima cok da bisey gelmiyor acemiyim biraz:)
Meneksehatat Gul-42 normal yıkayıp poşetleyip arıyorsunuz buzluktan ciktigi gibi kaynatip iciriyirsunuz degilmi dogru mu anladim
Gul-42 Meneksehatat evt cnm yıkadım cekırdegını cıkardım poşetledım attım yaparken cıkarcam kaynatcam blendırdan gecırdem aynı sekıl kuruttum hem elıne vereyım hem yıne kaynatıp blendırden gecırıyorum şekee atmıyorum