Doga12_ Merhaba bebeğimde neu düşüklüğü çıktı kanda kansızlık yapıyormuş baya düşük olması gereken Aralık 40-70 kızımda 13 çıkmış ne gibi olumsuz sonuçlar olur doktoruna daha gitmedik acil bir durum gerektirir mi bilemedim yarın mesaj aticam aranızda bilen varmı acaba
Yuyu05 Doga12_ bagisiklikla alakalı bir durum kansızlık değil sanırım tam olarak yakın zamanda enfeksiyon geçirdi sanirim
Mavis34 Doga12_ binli rakamlarda bir neu değeri daha olacak o kaç çıktı bizimde 1100 çıktığı icon korktu doktorumuz hemotolojiye gönderdi bizi
Doga12_ Yuyu05 3 gün boyunca atesliydi sağlık ocağına götürdüm diştendir dedi içim rahat etmedi kan verdik dedim belki enfeksiyon filan vardır iyikide vermişiz
Almondeyed Notrofil bağışıklık demek bizim de bir enfeksiyondan sonra düşük çıkmıştı iki günde bir kan verip düzeliyor mu diye baktirmaitik yükselmişti. Yukselmemesi kötü o zaman başka birime yonlendiriyorlar
Doga12_ Almondeyed öyle mi ateslendi aradan bir gün geçti düzeldi hemen kan verdik o yüzden o zaman 4 ay önce kan vermiştik o zaman değeri çok iyiydi ilaç filan mı veriyolar yükselmesi için ne oluyor
Haffuse Buna bakip bagisikligi dusuk denilemez, bu degerin dusuk opmasi gecirdigi rahatsizliktan kaynaklidir, bir sure sonra kendini toplarlar insaAllah…
Doga12_ Mavis34 bir tanede neu var referans değeri 2-8 kızımın 1.19 çıkmış bunu mu diyorsunuz başka yok ta
Mavis34 Doga12_ olabilir. Bizde binli rakam ve yüzdeli olarak gorunuyor devlet hastanesinde yapıldı. Enfeksiyon geçirince düşermiş ama zamanla yükselirmiş. Bizdenolmamistu hic hastalık ve 2 ay hep düşerek gitti ayrıca demir b12 di aşırı düşüktü demir anemisi ama farklı birşey varmı incelenmesi gerekir 1500 altındaki değerlerde dediler o yüzden hemotolojiye gittik
Doga12_ Mavis34 bende devlet Hastanesi’nde verdim ama sonuçlarda öyle yazıyor anlamadım daha ysrisi çıkmamış yarın cikicakmis belkidr orda vardır
Doga12_ Mavis34 4 ay önce bizede düşüktü demir ilaç verdi kullanıyoruz halen bugün kan verdik çıkmadı düşük
Mavis34 lalelikiz 3 ay felan düşük çıktı kan değerlerine çok düşüktü kan ilacı b vitamini felan kullandık 3 aydan sonra normale dondu