dnzcyc Merzifon’da sabah 8 akşam 5 1600e tanıdığımın çocuğuna bakan var. Ama ben İstanbul’dayım burada tam gün asgari ücretin üzerinde istiyorlar. Birçok arkadaşımız bakıcı bulamadı.
Alpanasi İzmir 09.00-17.00 bebek çok küçük genelde ben ilgileniyorum yardımcımız ev işlerini halledip bir çeşit yemek yapıyor 3000 tl
Nimetdogann Mir12 Aksaray merkezdeyim eylülde başlayacak 8-17 arası hafta içi bazı günler eşimin yorgun olmama durumuna göre gelmeyecek biriyle anlaştık ama fiyat konusunu daha konuşmadık aynı mahalledeyiz yol masrafı filan olmayacak sadece çocuklarla ilgilenecek temizlik yemek yok 3000-3200 arası teklif etmeyi düşünüyorum çok zorlarsa 3500 çünkü burda tek çocuk 1000-1500 arası bakıyorlar iki çocuk da böyle yeterli diye düşündüm kreş fiyatları da uygun çünkü yani bakıcı işi ile göre değişiyor mesela kuzenim Niğde de iki çocuğuna 1500 e baktırıyordu daha yeni 1750 yapmış
Nltka 8-17 saatleri arasında haftada beş gün . Nadiren 6 gün olabiliyor daha yeni zamla 4000 yaptık . Sakarya geyve
banuege Nisann0601 öğretmen değilim otomotiv satış danışmanıyim. Bakacak olan ablamiz kayinvalidemin arkadasi son hafta birlikte olacağız onunla zaten tanıdığım çok tatlı bir ablam. Geri kalan süreçte de babaannemiz bakiciyla yanında olacak bebeğin bir süre ☺️
Denizanasi92 Mir12 asgari ücret istedi yarım gün olunca yarısını istedi evi uzak diye yarısı artı yol parası diye anlaştık Kocaeli
Mihre 8500+200 izin parası 😅Yatılı kalıyor.Gündüzlü gelenlerde 5500 aşağısında yok.İstanbul dayım.İstanbul’da olup,bu fiyatların altında gelen varsa,çok şanslısınız
Zehra-Beren kenankaan Nizibi biliyosunuzdur belki ben oraliyim eşim Birecik li. Siz de ordan mısınız diye merak ettim ☺️
kenankaan Zehra-Beren Nizip çok güzel, arkadasımı ziyaret için daha önceden çok gitmiştim. Birecik de aynı şekilde 😋Urfa ile hiç alakası yok, Antep gibi aynı. Sizin de eşinizin de memleketiniz çok güzel ❤️
Xyz1234 Mir12 pendik 3000 liraya anlaştık haftada bir de silip süpürecek tam karar verememekle birlikte( calisma saatlerim netlesmedigi icin)
BeSste Mir12 Kars’ta yaşıyorum bebeğimi evine bırakıyorum 8.30-12.30 bakıyor şimdilik 1100 e anlaştık, tam güne geçince 2200 olacak