Mir12 Bakıcısı olan anneler ne kadar maaş veriyorsunuz ???çalışma saatleri ve bulunduğunuz şehri de yazarsanız ona göre bir değerlendirme yaparım
Sapsikanne Mir12 yazmıyorlar dün de ben post açtım birkaç kişi yazdı sadece çalışan kadın bu kadar az mı anlamıyorum gerçekten ne olur birbirimize yardımcı olsak
bikerem Mir12 şu an ücretsiz izindeyim,aradaslarimin cocuklarinjn bakicisi var.Ankara gop.ortalsms 4bin. Calisma saati 8.30- 15-30
Alyaprenses Mir12 ist yarım gün bakıcım çalışacak bebeğim 1 yaşında ona bakacak bir de bir çeşit yemek yapacak bebeğin yemeği aslında fazla yaparsa bizde yeriz öyle anlaştık alt kat komşum asgari ücretin yarısını vermeyi planlıyorum zira 4 saat bakacak yol yok esnek şartlar var bence yarın güne normal 2.700 TL
Dolores Mir12 Van 8:00-12:00 2000 tl vereceğim. 1 yaşından sonra saat 17:00 ye kadar bakacak 2500 tl. Ocakta maaşıma zam gelince ben de zam yaparım. Fiyatı uygun bulabilirsiniz belki ama benim evimde değil kendi evinde bakacak. Bu yüzden. Burada fiyatlar daha uygun tabi.
Sapsikanne Mir12 aynen öyle fikir olsun diye yazayım karşı apartmanda oturan komşum bakıyor iki tane çocuğa biri ilkokula gidiyor biri de kreşe gidecek bu sene küçük olan 1,5 yaşındayken başlamış bakmaya iki çeşit de yemek yapıyormuş 3500 TL alıyorum 4500 TL olacak dedi
bikerem Mir12 hayir neredeyse hepsinin tek cocugu var yani buyuk cocuklar okulda oluyor zaten bu saat diliminde.
felis İstanbul-Maltepe, part time (10.00-16.00) 4.000₺ + yol. Sadece bebek ve onunla ilgili işlerden (yemeği, çamaşırları, odasının temizliği vb) sorumlu.
Merve_efe İstanbul Kadıköy bakıcım gunduzlu geliyor 8.30 akşam 17.00 4500 idi 7000 yapmak durumunda kaldık
adakus92 Ankaradayım armuttan aradım bana tam gün lazım ve 6-7bin istedikleri için kayınvalidemle birlikte yaşamak zorunda kaldım.4bine nerden buldunuz acaba lütfen yardımcı olun
Ervaserra1 Alyaprenses çalısıyormusun çalışma saatleri öglene kadarmı benim bebeğim 7 aylık hamileyim tekrardan evdeykende bakıcı tutabilirmiyim