aylizinannesiii Bir saatlik uzaklıkta deniz bize sabah erkenden gidicez günübirlik yanımıza ne alabiliriz? Deniz bezi Güneş kremi Alt üst atlet ve kıyafet Bebek bezi ve ıslak mendil Deniz havlusu Kağıt havlu Yiyecek Aklıniza gelen bişey var mı tamamlayayim
Yaren aylizinannesiii şapka ve kum oyuncaklari olabilir bebek kaç aylık bilmiyorum oynar mı ama aklıma geldi 😊
Deletedmom_109 aylizinannesiii panço şeklinde müslin havlular çok iyi oluyor hatta keşke iki tane alsaydım dedim
Mrs_Mert aylizinannesiii kullanıyorsa kolluk ya da deniz simiti olabilir Bi de ıslakları koymak için su geçirmez çanta alıyorum poşet falan da olur
Smnl aylizinannesiii özellikle bi oyuncak olmasına gerek yok evde kova varsa kovası yoksa yoğurt kovası vs de olur, plastik kaplar bardak vs de olur. Kumda su doldur boşalt kum doldur boşalt cok eğleniyorlar sizde rahat edersiniz oynarken
Yaren aylizinannesiii zincir marketlerde bu aralar vardır her yerde var aslında kürek kova güzel oynuyor çocuklar
Nurella_ aylizinannesiii evet günü birlik gidicem😂 benim aklımda kum kova seti, bornoz, mayo, yedek mayo, yiyecek, terlik, kıyafet, gözlük, güneş kremi, mayo bez, şapka, deniz ayakkabısı falan var şuanlık😂
123PrensAnnesi123 aylizinannesiii uyutmak için yastik ortu alabilirsin bide golge olsun diye cadir tarzı olabilir veya şemsiye
Busraata aylizinannesiii havuluyu 2tane alın mutlaka,şapka,kaç aylık bilmiyorum simit veya kolluk,müslin örtü ve bebek arabası😌
Sevgiguveen aylizinannesiii eşim bana nereye gidersek gidelim evi taşıyorsun dıyor o yuzden ben guneş geçme ateşlenme ihtimaline karşı bı dolven falan yanınızda bulundurun derim gunubırlıklerde oglende oynuyorlar çocuklar guneşte :( :(
Sevgiguveen aylizinannesiii çocuk bu kısa surer geçse bile Ama hastalanacaklar iyileşecekler alışcaklar her şeye , çocuk bu ihtimal üzerine söylüyorum kızım 3 aylıktan beri yazın hep guneş altında ama bayram öncesi patarada yedi guneşi . Sapkasını 2 saat takmadı sadece