DemirAlaz Resmen 3 gündür gece uykusuna geçirmiyorum sabaha kadar yarım saatte bir kalkıyor aynı haftada olanlar sizde durumlar nedir. 🙄
simayinannesii DemirAlaz ay bu biz resmen 9 ay 13 gunluk bizimkide ama cok acayip sicak var ben biraz da ondan oldugunu dusinuyorum ben bile uyuyamadim sicaklardan 1 kac gecedir
QueenMommm DemirAlaz valla ben maşallah diyeyim benim kız iki gündür tek uyku yaptı akşam 10 uyudu gece 3 kez falan uyandı inşallah bu akşam öyle olur 😁
DemirAlaz Momomom normalde gece bir veya iki kez kalkardı resmen yarım saatte bir uyanıyor atağa 3 gün kaldı diyor acaba ondan mi böyle
DemirAlaz simayinannesii ilk gece sıcak olduğunu düşünerek en serin odaya beşiğini taşıdım ve durum yine aynıydı bu 3. Gece muhtemelen yine aynı şeyi yaşayacağız besbelli uykuya bile tam bir saatte daldı 🤔
sedanurss DemirAlaz gece uykusunu 7-8 gibi uyumazsa zorlanıyorum uyudugunda gece 1 kez kalkıyor mama içip uyuyor gunduz sıkıntı çekiyorum malesef çok hareketli sabah 5-6 gibi uyanıyor asla uyumuyor sonra