Elifpeker ben de normal dogum yaptim, benimkiler korkunc bir haldeydi goren sok geciriyordu, 4.derece tramboze kangren hemoroidti, hastaneden cikmadan genel cerraha gittim onlari iceri sokmaya calisin dedi yoksa kangren olur demisti girmiyodu iceri ki kangren oldu dogumdan 2 gun sonra genel cerrah igneyle uyusturup kangren kisimlari temizledi, daflon diye bi hap var hemoroid sisligini indirmek icin ilk gunler sabah aksam 3er kez ictim sonra 2 sonra bir, fitil ve krem verdi, dikislerim vardi sicak suya oturma imkanim olmadi ama banyoda sicak su tuttum, gunde 3 kere annemler esim onlari iceri sokmaya calisiyodu 1.haftada iyice kuculdu 1.ayda disarda hic bir sey kalmadi, kabiz olmamak icin de ilac kullaniyodum bir toz var magnesie calcinee saba diye onu gece yatmadan bir cay kasigindan az sekilde bir cay bardagi suyla karistirip iciyodum boylelikle kabiz olmuyodum o tozdan fazla icmek ishal yapiyo, ishal hemoroidi daha da costurur. Size tavsiyem hemen bir genwl cerraha gidin bu soyledigim ilaclari verecektir gidemiyosaniz da dediklerimi alin fitil de Procto glyvenol fitil ve onun kremiydi. Duzenli kullanin benimki iyilestiyse herkesinki iyilesir. Yediginize ictiginize cok dikkat edin, yaz ayindayz zaten kaysi incir bunlari tuketip bol su icin.