DerinMelekAnnesi Annecikler 11 gunluk bebegim ama cok ciddi gaz sorunumuz var cikartmakta cok zorlaniyoruz bi fikri olan varmi neler yapabilcegimize dair.
Nyr195 DerinMelekAnnesi bebeği ikidizinizi birleştirip yüzün koyu yatırın dizinize sırtına hafif hafif vurun bizimkinin anca böyle çıkıyor 1 aylık benimkide.
Handan57 DerinMelekAnnesi sezeryanmi oldun benim bebegimde cok gazlı Her emzirmede cikariyozki cikarmazsak kusuyo
ElisaAryamom DerinMelekAnnesi soğan suyu 👌🏻 Yarım kuru soğanı 1 su bardağı suyun içinde kaynat. Soğut , 1 çay kaşığı içir bebeğine .. doktorum önderdi bunu ilaç vermek istemedi. Benim de bebeğim 20 günlük bende çok gaz sorunu yaşadım. Bu inanılmaz fayda etti bizde.. deneyebilirsin:)
DerinMelekAnnesi Nyr195 denedik onu olmadi malesef gulertknn1 evet bununla bi nebze rahatliyor bende damla yazdirsammi diye dusunuyorum
gulertknn1 ayaklarını karnına doğru hafif kırarak çek indir çek indir eğer çıkmıyosa doktora git bizimde 16 günlükken gaz damlası verdi doktor öyle biraz rahatladık ama tam geçmiş değil
Mervemim Handan57 bnde 24 gün önce sezaryen oldum bnm bebegmde çok gazlı sezaryen ile ilgisi ne onu bilmiyordum
Dmdm Ben 2 aydır çekiyorum Allah Yardımcınız olsun Çok zor çaresi yok ben neler denedim gazını çıkardığı halde yetmiyor çıkardığı gaz kimyon rezene bir sürü gaz damlası nafile doktorumuzun verdiği bir damla iyi geldi onun sayesinde rahatladk biraz
DerinMelekAnnesi Arife Blush26 nurse harveys, biogaia probiyotik bagirsak duzenleyici , mestil, zinco sab simplex
Mervemim Arife biraz işe yaradı gibi görünüyor bnde tavsiye ederim sizin bebegniz nasıl bilmiyorum ama bnmki bir saat uyusa mutluluktan havalara uçuyorum iyi uyudu diye 😂
Arife Mervemim benikde ayni 3 aylik gnduz iykueu yok gecede habire kalkıyoruz ruh gibi dolaniyorum evde bir de yumurta alerjisi var sanirim