Senaebrubab Kizlar bebeğim 2 aylık 2 gündür ne sabah nede oglede uyuyo uyutuyorum 10 dk sonra tekrar uyaniyo sanki çok uzun uyumuş gibi keyfi yerinde oluyo bütün günümüz o şekilde geçiyo bu sabah saat 7de uyandı daha uyumadı kaç kez uyuttum yaşayan varmi?
Duygu007 Senaebrubab ben canm bazen keyfi yerinde kalkiyo bazen mizmizlaniyo dua et ataklara girmemissin girsen ne yapacaksin.
witcher Senaebrubab Gece 11 de uyur sabah 5te kalkar 8de uyur sonra 11 de uyanır bir daha da uyumaz uyanık oldugunda da hep bir mızmız sürekli ilgi ister gaz sancısı yaşar acıkır sürekli bi kısır döngü kendi başına asla durmaz. 2 ay 10 günlük milletin bebeğini görüp imreniyorum artık kendime yarım saat vakit ayıramıyorum geçen tırnaklarımı kestim kendimi bakımlı hissettim valla 😀
Sultanbulut Senaebrubab canim benim bebegim 4 aylik oldu gunduz uykusu dogdugundan beri cok azdi sonra hic uyumamaya basladi 10 dakika uyur o yeter yerine koyarim uyanir bazi bebekler uykuyu sevmez az uyku onlara yetebiliyo
SevilC Senaebrubab bizde de aynı durum var malesef sabah bir kalkıyoruz aksama kadar uyku yok hava serinliğinde 1 saat uyku sonra geceye kadar yok ne yapacağımızı şaşırdık günde 2 3 uyku yapması lazım en az normalde
Senaebrubab Duygu007 Ay valla hiç bilmiyorum daha küçük ya bu kadar uzun süre uyumaması çok garip geldi bana
Duygu007 Senaebrubab kuzum bi buyume atagina girerse eywah eywah bu uykulari ararsin dua et ki dewam etsin böyle
Duygu007 Senaebrubab aksamlari bi agliyolar meme emzik uyku yok saatlerce agliyolar en kisa 1 saat ses soluk gidiyir
Senaebrubab Duygu007 ciddi misin ya sağlık olsun yeterki ama Bi kaç kec öyle ağlama krizine girdi ne yapacağımı şaşırmıştım
Duygu007 Senaebrubab ewet benim oğlum hemen hemen 25 gundur boyleydi 3 4 gundur aglamasi gecti diyebilirim hani ataklari oyle soylim
uzunayse Bu uyku problemi beni artık öldürüyor ya inanın İkinci ayda kızımda öyleydi 4 e dogru düzeldi 5 bucukta yine başladı Kaldıramıyorum ya
Lykiavvv Senaebrubab canım benimde aynı şey başına geldi. Gündüz sesli ve ışıklı ortamda,gece ise sessiz ve karanlık en önemlisi de uyuyunca yatacağım yerde emzirmen çok önemli. Gece ve gündüzü karıştırıyorlar. Umarım işe yarar eğer faydası olursa yazmayı unutmayınız 🥰
Senaebrubab Lykiavvv malesef emziremiyorum doğuundan beri meme mi almadı ne yaptıysam yok hergun deniyorum hiç Bi gelişme yok ama dediğin çok mantıklı bunu denicem çok teşekkür ederim 💙
Sultanbulut Senaebrubab bizimki simdilik devam uykuya cok direniyo gozleri kizariyo artik yine uyumuyo bugun ilk defa yarim saat uyudu gunduz 2 defa hemde ben şok😂 bu arada doktorlar bebegin gorsel isitsel tat olarak da doymasi gerektigini soyluyo bu durum icin emdigi icin zaten tat duygusun tamamlıyor bol bol konusmakta lazim isitsel olarak tamamlamasi icin bide değişik yerler disariya falan sık çıkması lazimmis her acidan bebek doyarsa uykuya gecisi kolaylasiyomus. Annesutudoktoru var instagramda takip ederseniz baya bilgi paylasiyo cok iyi bir doktor
Senaebrubab Sultanbulut cok sevindim adınıza inşAllah devamında gelir benim bebeğimde sanki sanki uyumaya başladı gündüzleri azicik ama çok değil 😀 hmm bu bilgi için çok teşekkür ederim bilmiyodum deneyelim bakalım ve sayfayı takibe aldım bile 🤭
Sultanbulut Senaebrubab birde kehribar kolye aldım malum salyalar da basladi bicok seye iyi de geliyo yegenime kullanmisti ablam baya memnun kalmisti uyku salya nazar gaz vs bicok seye iyi geliyo bakalim insallah onunda faydasini gorruz🙏
Senaebrubab Sultanbulut bende düşünüyorum almayı ama gerçekten işe yariyo mu ki biraz kararsız kaldım
Sultanbulut Senaebrubab bence inanarak takınca yarıyor yakin cevremdekiler kullaninca ikna oldum yegenimde cok ise yaradi