Deletedmom_58 Sarikuzumalp normalde kavurarak koyarım bir de çiğden koysam nasıl olur diye düşündüm 🤗
sedanurss Deletedmom_58 zeytinyağlı güzel oluyorda taze fasulyeyi begenemedim ben bu sene sadece zeytinyağlı fasulye yaptım buzluk için
BuseBlt Deletedmom_58 ben sıvıyağ ile kavurup (rengi sarıya dönene kadar) poşetlere doldorup buzluğa atıyorum. Tadı güzel oluyor isterseniz kavururken domates de koyabilirsiniz
Damlali Deletedmom_58 çiğden güzel olmuyor kuzum ben geçen sene atmıştım bikac poşet ama sası gibi oluyor tadı en güzeli kavurup da atmak
Selin1234 Deletedmom_58 biraz pişmemiş geç oluyor tadı pek değişmiyor yanliz ben hafiften kavurun koyuyorum dolaba
Prensescik Deletedmom_58 ben kırıp domates doğrayıp ustunede rengi gidene kadar su koymadan kavuruyorum soğuduktan sonra posetliyorum çok iyi oluyor bikere denemek için çiğden koydum hiç güzel olmadı ben beğenmedim
kitapkurdubebeninanasi Deletedmom_58 hiç çiğ koymadim hafif domatesle sarartiyorum sonra havasini aldirip dondurucuya atiyorum çıkarınca gayet güzel oluyor
Asym33 Deletedmom_58 Ben fasulyeyi domatesle rengi dönünceye kadar soteliyorum o şekilde atıyorum tadında hiç bir değişiklik olmuyor
1Mother1Boy Deletedmom_58 Çiğden koyuyorum çok da güzel oluyor. Oğlum çok seviyor taze fasulye bu yaz bolca koydum.
kenankaan Deletedmom_58 valla kaynanam çiğden ayıklayıp koyuyor benim için 3 yıldır. Ben beğeniyorum tadını. Aynı tazesi gibi oluyor, çıkarıp bildiğim gibi pişiriyorum.