Sedef1303 Merhaba, bebeğim 6 buçuk aylık. Bir süredir sağ bacağında iz gibi bir şey var. Doktoruna ulaşamadım. Belki bilen birileri vardır burada. İlk gördüğümde kendisi oyuncakla falan yaptı sandım ama öyle değilmiş, geçmiyor çünkü. Bi bakarsanız sevinirim.
Fatmahin Sedef1303 mantar bu. Geçmiş olsun. Terden vs de bulaşmış olabilir sizde var mı belki farkında değilsinizdir
Banu43 Sedef1303 rica ederim canim olabilr benim oglumunda gıdık altinda var kaşınıyor büyümeden önlem alın
Sedef1303 Haffuse çok ufak olduğu için pek yaklaştırmıyorum hayvanlara 🫤 teşekkür ederim cevabınız için
Fatmahin Fatmahin benim eşim güreşçi. Güreşirken başkasından eşime geçmişti sonra bu yuvarlak gittikçe büyük ( 0 )olmaya devam ediyor. Kaşınıyor tabi birde biz anlamamıştık ne olduğunu sonra başka yerlerine geçti. Bir ilaç var sprey hızlıca geçiriyor bir an önce doktora götürün ilacı versin bebek olduğu için sıkıntı olmasın yavrucuğa.
Yuses Fatmahin acaba adı nedir? Bende de var geçmiyor 2 farklı merhem ve şampuan yazdı doktor ama geçmiyor
Fatmahin Yuses doktor iyisini bilir ama eşim sprey kullandı daha etkili mantarın üzerine sıkıyorsunuz. Oceral adı birde Terbisil eşim terbisil daha çok etki etti demişti. Bebeklere oluyor mu bilmiyorum çok geçmiş olsun. İkiside sprey
Yuses Fatmahin teşekkür ederim canım, ben randevu aldım doktora isimlerini danışarak oluyorsa yazdıracam, 1 yıldır geçmedi bende inşallah geçerse dua ederim ☺️
Fatmahin Yuses inşallah geçer çok geçmiş olsun. Birde mantar olan bölgeyi çok ıslak bırakmamak gerekiyormuş kuru olması gerekiyor güneş görmesi gerekiyor diye biliyorum bilginize. Sağlıklı günler 😊