sifauzun2 İzmir selçukta oturuyorum yakın çevrede doktor arıyorum kuşadası çok yakın bana önerdiğiniz doktor var mı aydın ve izmirde olur
Soylu0205 sifauzun2 bende izmir selçukta oturuyorum. Kuşadası Egemed Saydam Tıp merkezi Şükriye hanıma gidiyorum. Çokta memnunum.
Ates_mami sifauzun2 15 gün olmuş postu açalı ben yeni gördüm 😊. Eğer halen bir doktor bulamadıysanız Alsancak da sağlıklı nesiller kliniği. Seçkin Atasever. Biz Bodrum’dan ona gidiyoruz. Önemli bir durum olduğunda. Çok çok memnunuz. Tavsiye ederim.
Mervebade Torbalı özel medifema hastanesi görkem astarcıoğlu çok memnun kalırsınız,instagramda hekimanne olarak var inceleyebilirsiniz öncesinde
Hafsaesra Torbalı/Ayrancılar Medifema hastanesi görkem astarcıoglu harika bir doktor instegram hesabi hekimanne takip edip bakabilirsiniz ben cok memnunum doktorumuzdan
sifauzun2 Soylu0205 aaa selçuktan birini buldum 😬 şükriye hanımı araştırcam ve gitcem teşekkür edrtim
sifauzun2 Ates_mami daha bulamadım doktor ama bu doktoruda araştırcam çok teşekkür ederim muayne ücreti nedir peki