Ferhunde Kızlar aptamil mama kullanıp memnun kaldınız mı kilo aldırıyor mu besleyici mi sma mama kullanıyordum arada ama değiştirmek istiyorum aptamil iyi mi
Sevo97 Ferhunde ben doğduğundan beri kullanıyorum aptamil memnunum kilo alımıda gayet iyi bi ara kaka sıkıntımız oldu ama onuda zeytin yağıyla halletttik
Nisosunannesi Ferhunde aptamil bize güzel kilo aldırmıştı ilk zamanlar sonra değiştirdik yemiyo diye o zamandan beri kilo alımı da durdu hiçbir mama yaramadı tekrar
Handan57 Sevo97 bende kullandım bi kac defa kakada zorlanyr aptamil içince zeytin yağını nasil werdnz mamaya koyup mu sade mi cnm
guvesra çok memnunum ben aptamilden kızımın kilo alımı sındırdaydı doktor mamasını değiştirdi aptamile geçtik çok şükür çok güzel toparlandı yüzüne renk geldi enerjisi direnci arttı resmen
Biricikask Aptamil i iyice arastirin derim yillar once manşet olarak haberlere cikmis you tube de var videosu
Yusuf_Talhanin_annesi Ferhunde aptamil bizde aşırı haz yapmıştı hipp kullanıyorum aylardır . Memnunum