Ayselmiros 22 günlük bebeğim bugün su gibi kakasını yaptı ne yapabilirim arkadaşlar internette okudum bıngıldak çökmesi felan dokunuyorum sanki bıngıldağı içeri doğru olmuş normal mi ne yapmalıyım
Ozlem2904 Ayselmiros Dr umuz günde 8 kızı geçmedikçe ishal sayılmaz dedi anne sütü alan bebeklerin kakasi sivi olabilir
hepoyleolurzatenn Ayselmiros canım eger min 5 6 bez değilse ishal sayılmıyor bnm bebeğimde bazen bildiğin su gbi yapıyor ama 1 kez yapıyor yani bi kaç kez olması normal bizde sade mamayla ilerliyoruz mama değişiminde olmuştu bi kaç kez hiç stres yapma bol su ver ben bol bol su veriyorum
SevgiliMerdin Ayselmiros beraber ağlıyoruz diyebilirim sürekli çığlık çığlığa ağlıyor insan kendini çok çaresiz hissediyor bide hiç yardımcım yok 20 günde 12 kilo vermişim 😭😭
Ayselmiros SevgiliMerdin benimde annem günde bi kaç saat geldi yanıma şimdi o da gitti bende ağladım bugğn kendimi tek hissediyorum büyüten anneler nasıl yapıyor bilmiyorum
hepoyleolurzatenn Ayselmiros daha fazla verebilirsin suyu bn bebeğim ilk doğduğu günden beri veriyorım ve doktorumuz 10 çay kaşığı ver demişti veriyodum ve fazla bişe veriyodum şuan 4 bitti içtiği kadar veriyorum suyu