Miraydeveci Arkadaşlar bebegim 4 aylık oldu bugün aşıları yapıldı kan ilacı başladı demir kimler 4 aylıkken basladi söyler misiniz Bi de kilosu sınırda imis
Feyza0806 Miraydeveci bizede verdi kan ilacı ama sağlık ocağında ezbere veriyolar tahlilsiz kullanmayın diyen oldu bende bi doktora gidip oyle başlamayı düşünüyorum
Feyza0806 Miraydeveci bizde iki aydır kiloyu tam sınırda alıyoruz meme reddi yaşıyoruz üç haftadır sizin bebeğiniz kaç kilo almış
Kevser2022 Miraydeveci dün bizw de saglık ocagından verdiler kusma vs farklı bi durum olursa kes dedi şükür olmadı tadını pek begenmedi ama günde bi defa 5 damla vericem 8 nisan 4 aylık oldu tam 9 unda 4 ay aşısı vuruldu
Feyza0806 Miraydeveci valla biz aşırı meme reddi yaşadık sağdığım sütü bile almıyo banada aşı için gittim orda ebe verdi kan ilacını bi dahaki ay da kilosu toparlamazsa mama takviyesi başlarsın doktor kontrolündr dedi aşınız nasıl geçti yan etki yaşadınız mı
Felfena Biz de 4 aylığız kilosu gayet iyi ama ocean Demir damlasına başlayacağız atak haftasındayız zor geçiyor emzirmek özellikle çok zor ama inşallah sağlıkla hayırlısıyla atlatırız bu günleri de
Miraydeveci Felfena valla benim de çok zor geçiyor sürekli kucak istiyor ve ilgi istiyor hiçbir şekilde iş yapamiyorum 724 ilgi istiyor ve aralıklı şekilde ağlıyor yüzüne bakınca gülüyor başka yöne bakınca ağlıyor napacagimj sasirdim
Felfena Miraydeveci bizim de aynı emmek istiyor ama memeye gelince ağlıyor geceleri sağa sola dönmekten uyuyamıyor Allah yardımcımız olsun bu günler de geçecek elbet. İlk 3 ay aşırı gaz ile uğraştım bir de gaz damlası vs vermedim o günlere nazaran bunlar daha kolay geliyor
Z-01-38 Bizde 5ayligiz 7kilo 4aylikken kan ilacı baslatildi kilomuz bizimde 1aydir almiyor 7kiloda kaldik biberon mamasini vermem lazım ama tutmuyor napmam lazim