Gamze5197 Bebeğin 4.5 aylık ne emiyor ne mama içiyor ne ek gıda urunlerinden yiyor hiç bir şekilde beslenmek istemiyor önerisi olan var mi
Birbebekkkbircicek Gamze5197 bundan çok çektim hala da ek gıda için çekşyorum 2.5 aylık iken başladı beslenme reddi 13 aylık ek gıda reddi var tam 7 ay uykusunda sütü içirdim sağarak verdim ne çektiğimi Allah bilir
_ipekk18 Gamze5197 7 aylık bizdede var ağzını kilitliyor sıkı sıkı kapatıyor istemiyor Kaşık reddi diye bişey varmış ama ben ellinede verdim atıyor tükürüyor🤷♀️
Asilinannesi22 Gamze5197 benimde 4.5 aylık bebiş karanlıkta ve uykuda alıyor bu ayda algıları aşırı açıldığı için istemiyor dr aynı ortamda sessiz ve karanlık yerde bir de uykuluyken verebiliyorum umarım geçiş sürecidir. Kendi pilates salonum var oraya götürüyorum yanımda asla emmiyor ancak evde uykuluyken 😓 Allah bizlere yardım etsin
_ipekk18 Gamze5197 emiyor memeye dahada düştü bı kaç gündür atak haftasındyz 26 atak haftası 🤷♀️ gene az emiyor bugün değişik anlamadm uykuya dalan az uyanır gece uyanır 🤣🤣🤣
Kbrbisi28 Valla bizde ,9 bucuk aylik olduk yemiyor hep kafa salliyor hayir diye oyunla yedirme calisiyorum cikartiyor yutmuyo sadece simit patates yiyor bide kraker