Cemrisko14 Selamlar, 26 günlük olduk bugün. Her gün başka bir huy yükleniyor 😅 sizde durumlar ne? Kaç saat uyuyor uyanık kalınca ne yapıyorsunuz? Kaç kez emziriyorsunuz?
Kartaaneesiii Cemrisko14 18 günlük olduk bizde gündüz kısa geceler uzun uykular var. Zor uyandırıyorum gece beslemek için
Cemrisko14 SevgiliMerdin bizim de bi kaç gündür başladı neyin nesidir bilmiyorum doğru düzgün uykuya dalamıyor
Cemrisko14 Kartaaneesiii ben 2 haftadan sonra bıraktım uyandırmayı kendi kendine 3 3,5 saatte bi uyanıyor ona bırakıyorum
Kartaaneesiii Cemrisko14 ne kadar süredir böyle yapıyorsunuz kilo alımı normal ilerliyor mu peki? 10 günlükken hala kilo kaybetmiştik o yüzden korkuyorum gelişimi geride kalır diye
Cemrisko14 Kartaaneesiii 10 ya da 12 günlük falandı yanlış hatırlamıyorsam. 15.günde kontrolümüz vardı alması gerekenden daha fazla kilo almıştı o yüzden kendisine bırakıyorum uzun zamandır ben uyandırmıyorum. 4 saati geçerse uyandırırım ama gerek kalmıyor. Kilo takibi önemli evet sizin öyle bi durumunuz varsa biraz daha dikkat edin
Kartaaneesiii Cemrisko14 inşallah kırkımız çıkana kadar kilo alırda bende kendi haline bırakırım. 2 saatte bir uyandırıyorum bende geceleri maksimum 3 saati buluyor.
Cemrisko14 Kartaaneesiii bebişe bıraktığınızda ne kadar da uyanıyor. Ben farkettim ki ona bıraktığımda daha huzurlu oluyor ben de öyle aynı şekilde daha verimli geçiyor her şey
Kartaaneesiii Cemrisko14 bıraktığımda belli olmuyor bazen 2 saat sonraya kurduğum alarm çalmadan uyanıyor bazen 4 saati buluyor çok derin uyuyor uyandırmaya kıyamıyorum ama mecburen uyandırıyorum
Betullyilmaz_ Ben ilk gunden beri bebişe bırakıyorum maşallah kilosu da çok ileride.. istediği zaman kalkıp emiyor. İki saatte emdiği az sütü 4 saat uyursa o emisinde telafi ediyoruz