Melesss Rabia06_ doktorunuza sorarsanız gelişimine bakarak karar verir. Bizim doktor 3,5 aylıkken oturtmaya başlattı
Saadet14 Rabia06_ ben 5.5 ayda baslattim doktor 6.ayi bekle diyordu ama belirtiler varsa bekleme basini dik tutabiliyorsa oturma istegi varsa basla ben pismanim 7 ay 9 gunluk hala destekli oturuyor kendi oturamiyor ne kadar erken o kadar iyi senin tam zamanin sanki Not: bebegim cok oturmak istiyordu biz oturtmadik simdi de keske kendi otursa diyorum 😅
Esraaakrky Rabia06_ 4 ay olmaya bir haftamız var kızım yattığı yerden oturmak istiyordu doktora bugün sordum kas kontrolü yağtı kucakta hafif eğimli oturtabilirsiniz dedi. kollarından tutup yukarı doğru çektiğinizde bebeğinizin kendini yukarda tutması gerekiyor
Yagz_ipklr_22 Rabia06_ Bizim doktorumuz 5.5 aylıkken oturmaya yürüteç koyabilirsin demişti bizde 5 aylıkken hafıf hafıf oturturuyordum şimdi 6 aylığız oturuyor yanları destekleyerek
Poyrazin_annesii Bız 5,bucuk aylık olduk yenı yenı oturtuyorum ama bebegım otutmayı sevmıyr dırekmqyaga kalkmak ıstıyor. Bnde arada bi ayakta tutuyorum maşallah hıc diz bükmüyo dımdık duruyo😂 ama otursa daha ıyı olck bnm için