mustafayamaninannesi Arel başardı kuzey alide başaracak çok az kaldı lütfen güzel annelerim ardene de nefes olalım 🙏🏻
Cocolingo mustafayamaninannesi merhabalar rica etsem iban numarasını buraya kopyalanabilecek bi şekilde yazarmısınız
TheMomm mustafayamaninannesi Çok üzülüyorum bu yavrulara Rabbım yardımcıları olsun inşallah elimden geldiği kadar destek olmaya çalışacağım insallah bi an önce toplanır para
Balkizlarim mustafayamaninannesi üstte kalsın Allah’ım tez zamanda şifa versin yavrulara elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz 🌸🤲🌸
mustafayamaninannesi Destek veremeyecek olsanız bile şuan maddi olarak lütfen çevrenize söyleyin belki destek olabilecek birileri çıkar 🙏🏻 Allah hayrınızı kabul etsin şimdiden bütün hepsi içimi parçalıyor hepsi keşke kurtulsa ilacına kavuşabilse 🙏🏻
mustafayamaninannesi 290818 oğlum olduktan sonra hep önüme çıkmaya başladılar bende çok üzülüyorum eskiden çalıştığım için göremiyordum sanırım çok çok acı bir durum keşke hepsi ilacına kavuşabilse yorum için teşekkürler belki destek olmak isteyenler çıkabilir 🙏🏻💙
Cocolingo mustafayamaninannesi her gören sosyal medya hesabında whatsap durumunda paylaşsa her profilden 1 kişi bile destek olsa ne kadar çok sayıya ulaşılır, inşallah kısa zamanda tamamlanır, Rabbim yardımcısı olsun 💙
mustafayamaninannesi Cocolingo amin canım evet herkes paylaşsa bile elbet destek olmak isteyen çıkacaktır 🙏🏻