Kraliceanne Kızlarım şunu şunu yaparım saçım vücudum yüzüm bebek gibi diyenler şu kür bı mucize diyenler çilek bacak için önerisi olanlar kısaca aklımıza gelenleri kendi uyguladigimiz şeyleri paylaşalim mi ne dersiniz bekliyorum 🥰😘❤️
TheBaby Kraliceanne Cilt için güneş kremini ihmal etmeyin derim. Yaşlanma karşıtı resmen. 3-4 saatte bir yenileyerek. Hatta bi ara instada bir videoya denk gelmiştim. Annesi 13 yaşından beri güneş kremi kullandırıyormuş bayana. Ama iki parmak kuralı ile. Yani bol bol. Bayan 35 cilt yaşı ise 13 dü. Benim kullandığım marka solante çok memnunum
Asyaveannesi04 Kraliceanne güneş kremi sürmeden gün geçirmem duştan önce saçlarıma bakım yağı sürerim kuaföre gidemedim zamanlar kendim manikür yapmaya çalışırım duştan sonra kremlenirim gün sonu muhakkak yüzümü Bioderma jel ile yıkayıp nemlendiririm 🌺
TheBaby Kraliceanne Evet aynen o ürün. Evdede kullanıyorum. Doktor evde içeri sızan güneş ışıkları ve lambalar dahi cilde etki ediyor. Akşamlarıda sür dedi. Pür dikkat düzenli yapmayıp unuttuğumda olmuyor mu. Tabiki oluyor evde. Ama dışarı çıkarken asla unutmuyorum
Kraliceanne TheBaby ay deniyecegim bunu ben bide cildimi soyucu merhem falan kullanırım daha çok zarar görmeye açık yani
1prensannesi06 Kraliceanne bi bak gerçekten cildi parlatıyor 😊 ben de çilek bacak için önerileri bekliyorum çok şikayetçiyim bundan 😅