kara_gktg Kızlar bebeğim 6 aylık oldu ama bu doğum kiloları bir türlü gitmek bilmiyor emzirdiğim için diyette yapamıyorum oğlum 6 aylık bundan sonra yapabileceğim bi detoks yada diyet önerisi olan var mı sizler nasıl verdiğiniz doğum kilolarınızı
Buse-94 kara_gktg benimki gazlıydı onun sayesinde bayaaaa bi verdim 😀 yorgunluk uykusuzluk çocukla uğraşmaca☺️ Hamile kaldığım kiloma dönmüştüm ama daha zayıftım😀 çok uzun bi süre 68dim şimdi 66.3üm yememe hiç dikkat etmem ama çocuk büyüyo zaten hareketliydi son 2 aydır falan baya hareketlendi farkında olmadan gitmiş 2 kilo bende emziriyorum onunda etkisi vardır😊 takma kafana çocuk hareketlendimi gidiyo gerçekten kilon
Deletedmom737383 kara_gktg 50 kg hamile kalmıştım çok zayıftım boyum 1.75 hep kilo almak istiyordum hamilelikte 88 kg ile doğuma girdim 3 ay oldu şuan 59 a düştüm :( bence yapı gereği asla zayıflamak istemiyordum. Bu kadar zayıflamamın sebebi de bebeklerim ikiz muhtemelen uğraşmaktan 😕
Selin1234 kara_gktg benim kızımda 6 aylık ben soda yoğurt limon üçlüsü yapıyorum daha önce bu yöntem ile kilo vermiştim
Balogluum kara_gktg diyetisyen yardımıyla zayıflarsınız ben öyle yaptım tam 6 aylıktı 6 haftada 6 kilo verdim, ilk altı ay gitmiyor zaten, oğlum 22 aylık oldu 20 kilo almıştım 25 kilo verdim
kara_gktg Buse-94 bebeğiniz kaç aylık şuan az dikkat etmeye çalışsam hemen sütüm etkileniyor o yüzden dikkatte edemiyorum psikolojimi bozdu artık bu kilolar 😞
Buse-94 kara_gktg 1 hafta önce 1 yaşına girdi 🥰 5 ay sürdü gaz bizim gazı bitince bi baktım kilo vermişim. Ama o 2 kiloyu hangi ara verdim bilmiyorum son zamanlarda çok fazla yiyorum çünkü. Üzülme sen verirsin illa ki🥰🥰