Deletedmom_22 Yarın bi arkadaşım ilk defa misafire gelcek , ne yemek yapayım sizce ? Yemek , çorba , salata öneri istiyorum ❓ ( tatlı olarak sütlaç yapacağım )
Deletedmom_109 Deletedmom_22 domates çorbası yapabilirsiniz köz domates çorbası mesela. Sebzeli etli bir şey düşündüm o da et sote olabilir. Pilav olamaz ama patates püresi ve cacık. Yemekle aram yok benden ancak bu kadar öneri olur hem de üstte kalmış olur😁
Annebusra25 Deletedmom_22 dün akşam arkadaşlarımız geldi. Tavuk mantar sote yaptım yanına terbiyeli yoğurt çorba salata bitti gitti 😊
Deletedmom_33 Deletedmom_22 Mevsimi olduğu için domates çorbası Rosto köfte ve patates püresi Yeşilliklerden salata olabilir içine Meksika veya kırmızı fasulye ile mısırlı
Deletedmom_22 Deletedmom_109 sağol canım Etli yemek mi olsun dersin Pilav olmaz aynen, pilavdan bıktım hep pilav yapıyorum zaten 😅
Deletedmom_109 Deletedmom_22 misafir olunca etli kıymalı yemek iyi oluyor bence. Karnıyarık islim kebabı da yapabilirsin
Deletedmom_22 Deletedmom_109 karnıyarık mı yapıversem dün patlıcan da almıştım, salata olarak ne gider acaba yanına , cacık da yapacam ama
Annebusra25 Deletedmom_22 çoban salatası yaptım domates salatalık soğan az bira maydonoz oh mis yaz günü yenmiyor bile
NunuDudu Deletedmom_22 zeytinyağlı Fasülye, barbunya olabilir. Ana yemek araptava çok kolay ve lezzetli yanına da patates graten..birkaç pratik meze mis gibi olur.