bayankitapkurdu Kızlar çok şaşkınım. Oğlum 28 aylık. 2ay önce saçını sıfıra vurduk ve az önce farkettirmeden ki beyaz saçı çıkmış. İlk kez böyle birşey görüyorum. Normal mi değil mi. En son 2 yaşında tahlil yaptırmıştım. Temizdi tahliller. Duyan başına gelen var mı
Narin9 bayankitapkurdu büyük ihtimalle hep vardı siz fark etmediniz. Doğum lekesi oluyor oda benim oğlumda da var bir tutam ben seviyorum 😃😊 sağlıkla bir alakası yok ya tamamen genetik eşimin saçı erken yaşta beyazlamış mesela
Gryffindor bayankitapkurdu Türkiye’de hayat gerçekten çok zor 😃 işin şakası genetik bir aktarım olduğunu düşünüyorum sağlıkla ilgisi yoktur
Caglarass bayankitapkurdu Oğlumda da var 2 3 tane 🥰 Yeğenlerimde de var aynı şekilde, genetik büyük ihtimalle
bayankitapkurdu Narin9 benim eşimin saçlarında da var beyaz ama işten dolayı olduğunu söylüyor. İnşallah artmaz
bayankitapkurdu Gryffindor eşime gönderdim o da çocuğum çok dertli diyor 🤭 yani eşimin 25inden sonra beyazlar çıkmaya başladı. Erken yaşta yokmuş ya
bayankitapkurdu Caglarass kıvırcık olduğu İçin belki görememişimdir. Kestikten sonra göründü demek ki
Narin9 bayankitapkurdu bilemiyorum benim eşimin saçı 15 yaşında beyazlamaya başlamış dayıları öyle saçları gen yaşta bembeyaz kel olmasından daha iyi bence 😃şimdi moda olmuş beyaza boyamak hafif olması hoş duruyor bence
Gryffindor bayankitapkurdu Ya belki vardır en başında görememişsinizdir. Ya da tam anlamıyla uzamamıştır kesilince ortaya çıkmıştır.
bayankitapkurdu Narin9 ya aklıma neler neler geliyor ya okul çağına gelmeden bembeyaz olursa ve bu yüzden zorbalığa uğrarsa diye. Çünkü daha önce bebeklerde beyaz saç olduğunu bilmiyordum. Öğrenmiş oldum
Mihriballimm Bebeğinizde hafif sarisinlik varsa platin sarı da olabilir ☺️ benim kızımin saçında var platin sarılar beyaz gibi duruyor ama değil
bayankitapkurdu Cennet_annesi inşallah öyledir bilmiyorım. Benim tarafımda yok. Eşimin ailesinde de öyle erken yaşta yok diye biliyorum 🤷🏻♀️
Narin9 bayankitapkurdu yok canım o kadar erken beyaz olmaz bu lise son üniversite zamanı en erken beyazlar bide devir değişti eskisi gibi öyle saçmalık olmuyor çocuklar çok zeki bilinçli ırsi genetik desen anlar