Gulcann_ak Selam güzel anneler oğlum 4 aylık geceden beri ateşi çıkıyor şuan gene 38.3 gece birkackez indi tekrar çıkıyor neden olabilir yardım edermisiniz
Mirac_21032019 Gulcann_ak ilk once calpol verip atesini dusur istersen sonrada ihmal etmeden doktora gotur belki enfeksiyon olabilir
Nesrinkrdnz Gulcann_ak ılık duş sirkeli su ile silme calpol verip doktorunuza gitseniz yada bilgi verin şehir dışında iseniz
Deletedmom_9857 Gulcann_ak düşüp tekrar çıkan ateş için genelde enfeksiyondan şüpheleniyorlar bi götürün isterseniz geçmiş olsun 🌸
Elifhan37 Gulcann_ak benim oğlumda dünden beri ateşi var yükselip düşüyor sürekli takip ediyorum bu arada tam3aylik oldu ve acile goturdum soğuk almış dedi ama bu sıcakta nasıl oldu anlamadım
Elifglarda Gulcann_ak hemen doktora gidin bizdede iki gün önce ateş cıktı gece 3 kere yikayp calpol vermeme rağmen düşmedi kanda enfeksiyon cikti ilaç veya serum falan verilir
Fulyag Gulcann_ak Enfeksiyon olabilir biz de yaşadık ve kanında enfeksiyon çıkmıştı belli bir sürede hala ateşi geçmiyorsa doktor götürmekte fayda var