Ahmeteymenim Merhaba caanım anneler antalya alanya civarlarından tatile gidip memnun kaldığınız uygun bir otel var mıdır maksimum 7 bin tl verebilirim 3-4 geceliğine yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler ☺️ 🌹
Busramzcgl Fethiye olabilir orası uygun, mese otel vardı otel biraz eksik odada içecek vs yoktu ama otelde kahvaltı ve akşamyemeği vardı kahvaltısı orta akşam yemeği çok başarılıydı ama civarında daha iyi uygun yerlerde vardı
Ahmeteymenim Busramzcgl teşekkür ederim cevabınız için ancak bana uzak olur orası 2 çoçukla yolculuk zor oluyor 😊
Busramzcgl Eskişehire yuva butika vardı otel de harikaydı ama akşam yemeği yok heryerede yakındı, kapadokya da cappacodia view vardı balonları terastan çok şok yakın izleyebiliyorduk akşam yemeği yoktu odalar on numaraydı kahvaltı çok başarılıydı
Ahmeteymenim Busramzcgl teşekkür ederim cevabınız için ancek biz denizede girmek istiyoruz o yüzden antalya tarafı daha iyi olur 😊
sisemu Ahmeteymenim buldunuz mu bisey? Bende istiyorum bir otel var ama pahali geldi biraz… cocuk aquası, oyun larki cok iyiyidi
sisemu Ahmeteymenim idare eder. Asansör yoktu biraz sikintıli oldu yemege giderken. Hsvuzlar mukemmeldi! Ama bu sene yine gider miyim hayir cubku asansor olmamasi yemek katinda buyuk eksiklik…
Ahmeteymenim sisemu maalesef hala bulamadım önümüzdeki hafta izni ayrılıyorum ama heryer çok çabuk doluyor 🤦♀️