mujganavdn Menenjit iki farklı aşısı var. Biri Türkiye’ye yeni gelmiş. Nimenrix 2-4-13. Aylarda; yeni gelen bexsero 3-5-13. Bunlardan herhangi birini yaptıran var mı? Kararsızım yaptırmakta
Deletedmom277 mujganavdn 13.ayda nimenrix tek doz 14.ayında bexsero 1.dozunu vurulduk. 16.ayında bexsero 2.doz 27.aylıkken bexsero 3.dozunu varduracağız. kızım 2-3 aylıkken bexsero türkiye ye gelmemişti o yüzden şu an vurduruyoruz
ecesarp mujganavdn nimenrixi 2 ve 4te bexseroyu 3 ve 5te yaptırdım. Nimenrixte sorun yok ama bexsero gün içinde biraz ateş ve huzursuzluk yapıyor. Ama mutlaka yaptırın derim
Nefesim mujganavdn 9. Ayda menactranın ilk dozu yapıldı 12. Ay da ikinci dozu yapılacak. Bexseroda 13. Ve 15. Ayda yapılacak
Tontisimm Ben bexeronun ilk dozunu yaptırdım 24nde 2.dozunu yaptırıcam doktorumuz kontrolünde ilerliyorum zaten yaptırılması gerektiğini düşünenlerdenim
mujganavdn ecesarp 2. Ayda çok fazla aşı olacak dedi hemşire kafamı karıştırdı. 3 tane devletin aşıları bir rotavirüs bir de menenjit 5 tane. Bi sorun oldu mu sizde?
Babe mujganavdn Bize doktorumuz Nimenrix 7 ve 13.aylar , Bexsero 8, 10 ve 20.aylarda seklinde onerdi. Nimenrix 1.dozunu yaptirdik.Digerlerini de kesinlikle yaptiracagiz
mujganavdn Tazeanne43 sormadım açıkçası. Ben yaptırayım mı ona karar veremedim rotavirüsle birlikte yapılır mı onu bilemiyorum. Bir de üç doz çok fazla daha az olursa nasıl olur onu anlamaya çalışıyorum
Baharaytekin Tazeanne43 walla biz nimenrixi bugun aldık 262 tl tek dozu toplam 3 dozu var onunda. Rotatek 193 tl gecen ay almıstık. Diğer menenjit aşısı bexsero ise 403 tl bunlar tel doz fiyatları tabı. Hepsı aylara bolunerek 3 er doz
Denotemo mujganavdn ikisinide yaptıeıyorum ama ayları farketmiyor yani ben nimenrix 7 aylıklen baxero 8 aylıkken yaptırdım nimenrix bir yaş sonrası 2. Doz olucak, baxero iki ay sonra ve bir yaş sonrası
mujganavdn Bana doktorun biri 2-4-12 yada 7-14. Aylarda dedi diğer bir doktor diğer aşılardan bir hafta sonra yaptır diyor. Okula giden çocuğum olmasa bir yaşından sonra yaptırırım ama okuldan gelebilir diye yaptırayım diyorum
Baharaytekin mujganavdn bexeronun ilk dozunu gecen ay nımenrixi bugun yaptırdık hatta. Hastalık bu bana gelmez dememelı.
Baharaytekin mujganavdn bexeronun ilk dozunu gecen ay nımenrixi bugun yaptırdık hatta. Hastalık bu bana gelmez dememelı.